"Çağdaş Toplumlar seviyesine ulaşmada, gazetecilerimiz öncü rol oynamaktadır"

'Çağdaş Toplumlar seviyesine ulaşmada, gazetecilerimiz öncü rol oynamaktadır'

Kırklareli Belediye Başkan V. Ünal Başkur, Gazetecilik ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkur, kutlama mesajında şu cümlelere yer verdi; “Tüm gelişmelerle birlikte gündemi takip ederek doğru habercilik ilkelerine bağlı, tarafsız habercilik anlayışıyla, çalışma saati kavramı gözetmeyen Basın Mensubu arkadaşlarımızın bu özverili çalışmalarını yakından biliyor ve takdirle karşılıyorum. 

Günümüzde her insanın bilgiye ulaşma, doğruyu öğrenebilme ve kendi fikirlerini ifade edebilme özgürlüğünün en temel hakları olduğu görüşü Gelişen Dünya’da tartışmasız kabul edilmektedir. Ülkemizde Değerli Basın Mensubu arkadaşlarımıza düşen en büyük sorumluluklarından birisi de içinde yaşadığı Türk Toplumun Milli, Ahlaki, Insani ve Kutsal Aile ve Kutsal Vatan değerlerine saygılı olarak, Vatanın bölünmez bütünlüğü konusunda asla taviz vermemektir.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği; Çağdaş Toplumlar seviyesine ulaşmada, Gazetecilerimiz ve Basın Mensubu arkadaşlarımız öncü rol oynamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Basın Mensupları ve Basın çalışanlarının '’Gazetecilik ve Basın Bayramı'nı kutlar, bu yolda yaşamını yitiren güçlü kalemlerimizi Kırklareli Belediye Başkanlığımız adına saygıyla anıyorum.’’