Çağlayan; "Hemşehrilerimizden destek bekliyorum"

Çağlayan; 'Hemşehrilerimizden destek bekliyorum'

Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yeni dönem Belediye Başkan adayı Cavit Çağlayan dün, partisinin bazı teşkilat mensupları ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO)’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Başkan Çağlayan, Belediye Başkanlığı yapmayı çok sevdiğini, halkın teveccühü ile yine bu görevi üstlenmek istediğini kaydetti.

Saat 16.00’de KTSO’nın toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete; CHP Kırklareli Milletvekili, Belediye Başkanı ve yeni dönem Başkan adayı Cavit Çağlayan,    CHP Il Başkanı Ihsan Kazan, KTSO Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, KTSO Meclis Başkanı Mehmet Sağ, Oda’nın Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Belediye Meclis üyesi adayları ve parti mensupları iştirak ettiler.

KTSO Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçim çalışmalarında CHP ailesine “başarılar” ve “hayırlı olsun” dileklerini sundu. Çetintaş; “Bizler de yaklaşık 1 ay kadar önce oda seçimlerimizi gerçekleştirdik. 29 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin ardından, seçilecek olan Belediye Başkanı ile birlikte işbirliği yaparak hayırlı çalışmalara imza atacağımıza dair inancım tamdır. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Bunun üzerine Belediye Başkanı ve yeni dönem CHP Belediye Başkan adayı Cavit Çağlayan şunları söyledi; “Hem yeni göreviniz dolayısıyla “hayırlı olsun” temennilerimizi sunmak, hem de bizlere daha önce konuk olduğunuz için, odanıza bir iade-i ziyaret yapmak istedik. Bizler Kırklareli Belediyesi olarak Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nı oldukça önemli bir kurum olarak görüyoruz. Dolayısıyla; nasip olur da halkımızın teveccühü ile tekrar Belediye Başkanı seçilirsek, elbetteki odanız ile dayanışmamız söz konusu olacaktır. Aynı şekilde, Belediye olarak bizlerin gereçekleştireceği projelerde de odanızın işgücü katkılarını bekliyorum.

Belediye Başkanı olarak göreve başladığım günden itibaren, israftan kaçınmadan halkımıza en iyi hizmeti verdiğimize inanıyorum. Belediye Başkanlık görevini severek yapıyorum. Bu yüzden hemşehrilerimizden destek bekliyorum. Bizler vatandaşlarımızın; aklına, fikrine, vicdanına göre oy kullanmasından yanayız.

Elbette bizlerin de önümüzdeki 5 yıllık görev süresi içerisinde gerçekleştireceği projeler olacak. Işte bu projelerden bir kısmı da ticaret erbabını ilgilendiren projeler. Örneğin, bizler Dereköy Gümrük Kapısı’nın tır trafiğine açılması konusuna büyük bir önem veriyoruz. Kapı’nın açılması ile birlikte ilimizdeki “alış-veriş” potansiyeli artış gösterecektir. Işte Belediye olarak bazı projelerimizi, bu alış-veriş potansiyelinin cazibesini artırıcı yönde gerçekleşeceğiz. Örneğin Kırklareli’de sadece yabancı otobüslerin girebileceği iki adet kapalı otopark inşa etmek istiyoruz.

Bu ve bunun gibi projelerimizi hayata geçirmek için halkımızın desteğini bekliyoruz.”

Ziyaret bu konuşmaların ardından, iyi dileklerle son buldu.