Çalık; "Adayımız Hüseyin Çalık ile Belediye Başkanlık makamını devralmaya hazırız"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pınarhisar İlçe Başkanı Ümit Çalık, MHP Adayı Hüseyin Çalık ile Belediye Başkanlık makamını devralmaya hazır olduklarını söyledi.

HABER MERKEZİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pınarhisar İlçe Başkanı Ümit Çalık, MHP Adayı Hüseyin Çalık ile Belediye Başkanlık makamını devralmaya hazır olduklarını söyledi.
Başkan Çalık konu ile ilgili gazetemize şu açıklamalarda bulundu;
“Pınarhisar’da Belediye Başkanını, Belediye Meclis Üyelerini ve İl Genel Meclis Üyeleri’ni ilk açıklayan partiyiz. Pınarhisarlılar adayımıza ve Partimize güveniyor,  gösterdikleri teveccüh ile bunu ortaya koyuyorlar. Bizde onların güvenine layık olmak için çalışıyoruz ve güvenlerini boşa çıkarmayacağımıza söz veriyoruz. Pınarhisarlı hemşerilerim, bu açıklamamı  lütfen sözümüzün senedi olarak saklayın. Biz Pınarhisar’ı Pınarhisarlılarla birlikte yönetmeye talibiz. Çünkü onlara hizmet için bu yola çıktık. Biz bir aileyiz. Hep birlikte Pınarhisar’ız. Halkımızla buluşmalarımız devam ediyor. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacak, meseleri ve meselelerin çözümü ile ilgili projelerimizi halkımıza anlatmaya devam edeceğiz. Çözüm önerimizle birlikte halkımızdan yetki istiyoruz. Dertlerin devası, sorunların çözümü MHP’dir. Halkımız bize inanıyor ve güveniyor.
Gerçekten adayımıza ve Partimize büyük bir güven ve destek var. Pınarhisar halkı Ülkemizin teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisinin hem Pınarhisar’da, hem de Ülkemiz de iktidar olmasını istiyor. Partimiz Pınarhisar’da birbirine tutkun, tek vücut, tek yumruk olmuş arkadaşlarımızla hiçbir huzursuzluğun ve kırgınlığın bulunmadığı bir parti olarak Belediye Başkanlığı makamını devralmaya hazırdır.
Değerli halkımızın bize güven ve desteği, Cenab-ı Allahın izniyle Adayımız Hüseyin Çalık 31 Mart sabahı Belediye Başkanlık makamını devralarak Pınarhisar’ın bugüne kadar görmediği hizmeti başlatacaktır. Ne Partimiz, ne adayımız Pınarhisar halkına yukarıdan bakmıyor. Kendimizi halktan tecrit etmiyoruz. Bilakis halkın içinde olup onları kucaklıyoruz.  Asla kibirimiz ve kendimizi beğenmişliğimiz yoktur. Çünkü bizde onlardan biriyiz ve onlara hizmet etmek için varız.  Kendisini halktan tecrit eden, onlara yukarıdan bakanlara halkımız sandıkta cevap verecektir.
İnanıyorum ki, Pınarhisar halkı kendilerinden biri olan onlarla gülen onlarla üzülen, acıyı da tatlıyı da daima halkla paylaşan adayımız Hüseyin Çalık’ı Belediye Başkanlık makamına taşıyacaktır.” (Faruk Ceylan- Errdoğan Şendir)