"Çalışmaya ve hizmete devam"

"Çalışmaya ve hizmete devam"

2007 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Il Genel Meclis Üyesi seçilen yaptığı hizmetlerle ve çalışkanlığıyla göz dolduran Saffet Üresin gazetemiz Demirköy Temsilcisi Nihat Evren'e açıklamalarda bulundu. Üresin yaptığı açıklamada; "2009 seçimlerinde de adayım 2007 seçimlerinde verdiğim sözü tutarak bu beş yıl içinde seçimden seçime değil seçildiğim beş yıl boyunca vatandaşlarla birebir ve muhtarlarla ortak çalışarak hizmet etmeye çalıştım. 

Üresin yaptığı açıklamada; "2009 seçimlerinde de adayım 2007 seçimlerinde verdiğim sözü tutarak bu beş yıl içinde seçimden seçime değil seçildiğim beş yıl boyunca vatandaşlarla birebir ve muhtarlarla ortak çalışarak hizmet etmeye çalıştım.

Bütün vatandaşlarla hep iç içe oldum ilçeme hizmet etmeyi vazife bildim, mutluluk saydım. Bu seçimde de Demirköylülerin teveccühü halinde yarım kalan hizmetleri bitirmek için tekrar hizmete aday oldum.

Yine sözümdeyim seçimden seçime değil her zaman muhtarlarla vatandaşlarla iç içe görev yapacağımı zaten beni tanıyanlar bilirler vaade aday değil hizmete aday olduğumu hiçbir çıkar gözetmeksizin şimdide siyaseten yaşadığımız sorunlara il genel meclisinde çözümler üretmek üzere adayım. Görevime gönül vermiş biriyim" dedi.