Çamur güreşinde Sanayispor galip geldi

A Gençler kulüp mücadelesinde Kırklareli Sanayispor ve Adaspor karşı karşıya geldi.

 

HABER MERKEZİ

KIRKLARELİ SANAYİSPOR; Aykut, Yusufcan, Sinan, Emre, Samet, Tayfun, Ercan, Sezer, Alperen, Sercan, Ünal, Çağrı, Metin, Umut, Ali, İsmail, Özgür, Sedatcan
B. MANDIRA ADASPOR; Hüseyin, Giray, Ertuğrul, Cihat, Hamit, Aras, Ali, Fırat, Süleyman, Güçhan, Halil, Önder, Tansu, Tugay
GOLLER, Dk. 3 – 75 Alperen, Dk. 50 Ercan (Penaltı), Dk 86 – 90 Ali Sanayispor Dk. 32 Giray Adaspor
KIRMIZI KARTLAR; Dk. 53 Giray, Dk. 63 Aras
A Gençler kulüp mücadelesinde Kırklareli Sanayispor ve Adaspor karşı karşıya geldi. Kırklareli toprak sahasında yapılan karşılaşma 10 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’da başladı. Karşılaşmanın oynandığı toprak sahanın çamur olması nedeniyle oyuncular zor anlar yaşadı. Topun sekmediği ve yürümediği çamur sahada Kırklareli Sanayispor rakibi B.Mandıra Adaspor’u 5 – 1 mağlup etmeyi başardı.
Kendi sahalarının çim olması nedeniyle çim sahada oynamaya alışmış olan Adaspor, toprak sahada oyununun kötüleşeceğini düşünerek geldi. Karşısında kum değil de bataklık gibi bir saha gören Adaspor yönetimi şaşkınlığını gizleyemedi. Karşılaşmanın başlamasının ardından 3. dakikada Alperen ile golü bulan Sanayispor 1 - 0 öne geçti. Oynamakta güçlük çeken Adaspor beraberlik golünü 32. dakikada Giray ile buldu. Beraberlik golünün ardından oyununu düzeltti. Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı atakların sonuç getirmemesi ile 1 – 1 berabere bitti.
Karşılaşmanın 50. dakikasında Sanayispor kazandığı penaltıyı Ercan ile gole çevirerek 2 – 1 öne geçti. İki takımın karşılıklı atakları devam ederken sahanın çamur olması nedeniyle kontrolsüz hareketlerde beraberinde geldi. 53. dakikada Adaspor’un golünü atan ism Giray yaptığı faul sonrası kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalan Adaspor 63. dakikada yaptığı faul sonrası Aras’ında kırmızı kart görmesi sonrası sahada 9 kişi kaldı. Adaspor sahada 9 kişi kalmasının ardından savunma ağırlıklı oynayarak kontra ataklarla gol bulmaya çalışsa da 75. dakikada Alperen’in golüne engel olamadı. Alperen’in golünün ardından fark ikiye çıktı ve skor 3 – 2 oldu.
Karşılaşmanın geri kalan kısmında ise 86 ve 90. dakikalarda Ali ile iki gol bulan Kırklareli Sanayispor sahadan 5 – 1 galip ayrıldı.(ay)