Can; "Alacağımız 3 puan ile ligin zirvesine bir adım daha yaklaşacağız"

* Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can; 'Konya Anadolu Selçukluspor karşılaşmasından 3 puan kazanmak istiyoruz' dedi.

HABER MERKEZİ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Ekipleri’nden Kırklarelispor Kulübü'nün Başkanı Volkan Can, Konya Anadolu Selçukluspor karşılaşmasından 3 puan kazanmak istediklerini, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Konya Anadolu Selçukluspor maçının önemli olduğunu söyledi.
Ligin ikinci devresine kötü bir başlangıç yaptıklarını anlatan Can; “Bu kötü başlangıcı Dardanelspor A.Ş. karşılaşmasıyla telafi ettik. Artık ligde üst sıralara yükselmek ve büyük bir başarı göstermek istiyoruz. Konya Anadolu Selçukluspor karşılaşması bizim için çok önemli. Bu maçtan alacağımız 3 puan ile ligin zirvesine bir adım daha yaklaşacağız. Hedeflerimiz ve isteklerimiz var. Bu hedeflerimize ulaşmamız için çıktığımız maçlardan galip olarak ayrılmalıyız. Yönetim olarak futbolcularımıza güveniyoruz. Güçlü ve belirlenen hedeflere ulaşabilecek kadro. Oynadıkları futboldan memnunuz. Takım hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Konya Anadolu Selçukluspor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. İnşallah bu maçtan da galip olarak ayrılır ve hak ettiğimiz yerlere geliriz” dedi. (Savaş Eskici)