Can; "Dardanelspor galibiyeti ile ligdeki yerimizi sağlamlaştırdık"

* Kırklarelispor Başkanı Volkan Can; 'Dardanelspor A.Ş. galibiyetinden sonra ligdeki yerimizi sağlamlaştırdık. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. İnşallah bu maç bizim için bir dönüm maçı olur ve başarımızı devam ettiririz' dedi.

HABER MERKEZİ
Spor Toto. 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Dardanelspor A.Ş. karşılaşmasından 3 puan kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 02 Şubat 2014 Pazar günü saat 13.30’da Lüleburgaz 8 Kasım Stadı'nda karşılaştıkları  Dardanelspor A.Ş.’ni 2-1 mağlup ettiklerini anımsatan Can, alınan 3 puan ile takımın moralinin yerine geldiğini ifade etti.
Futbolcuların gösterdiği performanstan memnun olduklarını belirten Can; “Her iki takım içinde hayati önem taşıyan bir maçtı. Düşme hattını yakından ilgilendiren bir maç olduğundan dolayı bizim için son derece stresli geçti. Maçtan 3 puan alarak ayrılan takım biz olduk. Dardanelspor A.Ş. karşılaşmasından 3 puan almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dardanelspor A.Ş. galibiyetinden sonra ligdeki yerimizi sağlamlaştırdık. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. İnşallah bu maç bizim için bir dönüm maçı olur ve başarımızı devam ettiririz. Ligin alt sıralarını düşünmek istemiyor, hak ettiğimiz yere gelmek istiyoruz” dedi. (Savaş Eskici)