Can; "Kırklareli halkının sağduyusuna güveniyorum"

Can; 'Kırklareli halkının sağduyusuna güveniyorum'

29 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere 1 haftadan az bir süre kala, siyasi partiler ve onların adayları da çeşitli organizasyonlar ile etkinliklere imza atmayı sürdürüyorlar. Vatandaşlar da siyasi partilerin bu tür etkinliklerine büyük bir ilgi gösteriyor ve savundukları partileri sonuna kadar desteklemeyi sürdürüyorlar.

Can’dan “birlik ve beraberlik” pilavı

İşte bu tür etkinlik ve organizasyonlardan birini de geçtiğimiz Cumartesi günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Belediye Meclis üyesi adayı Şenol Can düzenledi.

Can 21 Mart Cumartesi saat 15.00’de “Birlik ve Beraberlik” anlamında bir pilav günü düzenledi. CHP Il teşkilatı ve parti mensuplarının da iştirak ettiği etkinliğe, katılım yüksek oldu. Belediye Meclis üyeliği için 15. sıradan aday olan Şenol Can; “Adaylığımda sıranın bir önemi yok. Önemli olan partimin kazanmasıdır” dedi.

Ilimiz Akalar Mahallesi, Tırnova Caddesi üzerindeki CHP seçim bürosunda gerçekleşen pilav gününe; CHP Kırklareli Milletvekili, Belediye Başkanı ve yeni dönem Belediye Başkan adayı Cavit Çağlayan, CHP Il Başkanı Ihsan Kazan, Merkez Ilçe Başkanı Vecdi Gündoğdu, Belediye Meclis üyesi adayları, Kadın Kolları üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Yoldan geçenlere de ikram edildi

Sadece katılımcılara değil, seçim bürosunun bulunduğu mahalle sakinlerine, hatta yoldan geçen vatandaşlara dahi sunulan pilav ikramı ile CHP Kırklareli ailesi “birlik ve beraberlik” çağrısında bulundu. Partililer kendilerine sunulan pilavı afiyetle yiyerek ve vatandaşlarla paylaşarak, oldukça güzel bir etkinliğe imza atmış oldular.

15. sıradan CHP Kırklareli Belediye Meclis üyesi adayı olan Şenol Can, yaptığı açıklamada; “Birlik ve beraberliğimizi simgelemek üzere bir pilav günü düzenlemek istedik. Katılım ve vatandaşlarımızın ilgisi bizleri gerçekten memnun etti. Bu sayede mahallemiz sakinleri ve vatandaşlarımız ile kucaklaşma imkanımız oldu” dedi.

Can; “Önemli olan CHP’nin kazanmasıdır”

Can; “15. sıradan Belediye Meclis üyesi adayıyım. Tüm hemşehrilerimizden destek bekliyorum. Ancak benim için adaylığımın sırasının bir önemi yok. Önemli olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin kazanması, başarılı olmasıdır. 29 Mart tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Kırklareli halkının sağduyusuna güveniyor ve inanıyorum. Şimdiden halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Kırklareli Belediye Meclis üyesi adayı Şenol Can’ın, geçtiğimiz Cumartesi günü “Birlik ve Beraberlik” anlamında düzenlediği pilav günü iyi dileklerle son buldu.

CHP Belediye Meclis üyesi adayları şunlar (Asil); Ünal Başkur, Adem Sevim, Gülay Tülüş, Sedat Bilgiç, Isa Ataç, Mustafa Ovarda, Mehmet Fikret Akın, Koray Çelikkanat, Tuncay Gökçe, Ahmet Yaşa, Resul Yıldırım, Yılmaz Kemal Aşkın, Fevzi Malçok, Yıldırım Koca, Şenol Can, Beyazıt Kösten, Muammer Balcı, Hikmet Ay, Enver Engin, Şükran Gülşen, Selim Acun ve Necati Döner. (Kontenjan; Sezen Malik, Necati Düzen ve Mithat Sazara).

CHP Il Genel Meclis üyesi adayları ise şöyle; Asil; Mehmet Tuna Soykan, Behçet Şen, Aydın Karakoç, Rabia Çakmakçı ve Şevket Şevik. Yedekler; Selçuk Aladağ, Bayram Sezer, Mustafa Gülşen, Mehmet Balta ve Ethem Karakaş.