Canbazoğlu'ndan "hayırlı olsun" ziyaretleri

Canbazoğlu'ndan 'hayırlı olsun' ziyaretleri

Kırklareli Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu, ilimizde yeni görevlerine başlayan protokol üyelerine bir dizi “hoşgeldin” ziyaretleri gerçekleştirdi.

 Canbazoğlu bu kapsamda, 55.Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına atanan Tuğgeneral Hakan Akkoç’u, Vali Yardımcısı Ismail Gülteken’i ve Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Bülent Bingöl’ü makamında ziyaret etti.  

Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu; 55.Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına atanan Tuğgeneral Hakan Akkoç'u 20 Ağustos Perşembe günü saat:14.00'de makamında ziyaret ederek, kendisine yeni görev yerinde başarılar diledi.

Canbazoğlu, yeni atanan protokol üyelerine nezaket

ziyareti gerçekleştirdi

Il Emniyet Müdürü Canbazoğlu, aynı gün saat:15.30 'da Içişleri Bakanlığının Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Ilimize atanan Vali Yardımcısı Ismail Gültekin’in konuğu oldu ve kendisine “hayırlı olsun” temennilerinde bulundu. 

Canbazoğlu ayrıca, saat:16.00'da Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunca Kilis Cumhuriyet Başsavcısı iken Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Bülent Bingöl’e nezaket ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretler samimi bir ortamda gerçekleşti.

Aynı gün saat:16.30 'da ise Emniyet Müdürlüğü’nün kardeş kuruluşu olan Jandarma Alay Komutanlığına yeni atanan Jandarma Albay Mehmet Yiğit; Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretler iyi dileklerle son buldu.