Canbazoğlu; "Şehit ailelerimizin her zaman yanındayız"

Kırklareli İl Emniyet Müdürü M. Behzat Canbazoğlu 'Şehit ailelerine verdiği yemekte şehit ailelerimizin her zaman yanındayız. Olmaya da devam edeceğiz' dedi.

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü ve Kırklarelili şehit ailelerinle 9 Nisan Perşembe günü verilen öğle yemeğinde bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte sohbetler edildi. Yemekte konuşma yapan Kırklareli İl Emniyet Müdürü M. Behzat Canbazoğlu; “Yoğun çalışma ortamımızda şehit ailelerine karşı ilgisiz kalmışız gibi gözüküyor olabiliriz. Fakat şehit ailelerimizin bilmesini isteriz ki biz şehit ailelerimizin her zaman yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Çünkü biz bir aileyiz. Şehit ailelerimiz için yapmamız gereken, fakat gözden kaçırmış olduğumuz beklentiler olabilir. Bu gözden kaçırmış olduğumuz beklentileri çekinmeden söylemeleri bizleri onurlandıracaktır ve yapılması gereken ne varsa yapılacaktır” dedi.
Şehit aileleri de İl Emniyet Müdürü M. Behzat Canbazoğlu’na teşekkür ederek; “Biz daha öncelerde emniyet teşkilatına küskündük. Fakat şimdiki Müdürümüz Behzat Canbazoğlu sayesinde emniyete olan küskünlüğümüz sona erdi. Çünkü emniyetin bayramlarda özel günlerde devamlı yanımızda olduğunu gösterdiği gibi normal yaşantımızda da devamlı yanımızda olduğunu gösteren ve hissettiren birisi. Kendisine duyarlılığından ve bizleri ailesi olarak görmesinden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.(ay)