"Carpe Dıem Gelışım Merkezı"nden yepyenı bır semıner

"Carpe Dıem Gelışım Merkezı"nden yepyenı bır semıner

Edırne'de Trakya'nın ılk ve tek kışısel gelışım merkezı olan "Carpe Dıem Gelışım Merkezınde" verılecek olan bır eğıtım semınerı hakkında basın açıklaması yayınlandı. Açıklamada semıner şöyle tanıtıldı;

“Hepımız nefes almanın ne kadar hayatı bır şey olduğunun farkındayız; Yemek yemeden, uyumadan, su ıçmeden saatler geçırebılırken, nefes almadan sadece bırkaç dakıka yaşayabılırız.

Dolayýsýyla, nefesimiz ve onu alýþ þeklimiz, hayatýmýzla derin bir baðlantý içinde...

Doðal yapýmýzdaki diyafram kullanýmýný tekrar kazanarak ve doðru nefes almayý öðrenerek her nefes alýþýmýzda ciðerlerimizde %10 civarýnda deðiþtirebildiðimiz hava miktarýný % 50 seviyesine çýkartabiliriz. Bu sayede ihtiyacýmýz olan oksijeni yeterli oranda alabiliriz.

Nefes almak öncelikle hayatta kalmamýzý saðlar. Ona odaklandýðýmýzda "þimdi"de ve "burada" oluruz.  NEFES FARKINDALIÐINI oluþturduðumuzda zihnimiz, sinir sistemimiz ve bilincimiz gün içinde deðiþik olaylar ve durumlar karþýsýnda nasýl tepki vereceðimiz, denge ve uyumu nasýl koruyacaðýmýz konusunda bize yardýmcý olur...

Nefes Egitmeni Ülker Uzun Polat 10 OCAK 2010  pazar günü Carpe Diem Geliþim Merkezi'nde,  konu hakkýnda ayrýntýlý  bir eðitim semineri verecektir.. Bilgi ve rezarvasyon için 0 284 225 34 22 tel ya da www.carpediemgelisim.com  sitemizden detaylý bilgi alabilirsiniz.”