Çeltikli Alanya'da fotoğraf sergisi açtı

Çeltikli Alanya'da fotoğraf sergisi açtı

Lüleburgaz Amatör Fotoğrafçılar Derneği (LAFOD) Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Çeltikli, Antalya’ya bağlı Alanya ilçesinde ''Trakya'dan kareler'' konulu fotoğraf sergisi açtı. rakya genelinde açtığı fotoğraf sergileri ve fotoğraf gezisi etkinlikleri ile de tanınan Çeltikli, bu defa Trakya’nın tanıtım elçiliğini yaparak, bölge fotoğraflarını Alanya’ya taşıdı. Alanya Fotoğraf Sanatçıları Kulübü'nün (AFSAK) yeni dönemdeki ilk etkinliğinde Alanya Belediyesi Kültür Sarayı'nda açılan sergide, 35 fotoğraf yer alıyor. Serginin yanı sıra ayrıca “Trakya’dan kareler” konulu fotoğraf gösterisi de AFSAk üyelerinin beğenisine sunuldu. AFSAK’ın onur konuğu olarak Alanya’ya giden Özcan Çeltikli, burada AFSAK ile birlikte fotoğraf gezisi etkinliğine de katıldı.

LAFOD olarak sürekli somut çalışmalar yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirten Çeltikli yaptığı açıklamalarda şunları kaydetti; ''Sergide Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne'ye ait fotoğraflar var. Burada serginin dışında çeşitli derneklerin düzenlediği fotoğraf çekme kurslarında da ders vereceğim.

Burada fotoğraf sergisine en fazla ilgi gösteren ise Alman turistler oldu. Onlara fotoğraflarla  bol bol Trakya'yı anlattım. Önümüzdeki yıl özellikle Edirne'ye çok fazla Alman turist geleceğini tahmin ediyorum.'' dedi. Çeltikli, “Trakya’dan kareler” sergisinin 27 Ekim Salı gününe kadar açık kalacağını belirtti.