Cengiz Bağdan AK Parti'den resmen Aday

MHP İl Başkanı iken AK Parti'ye geçerek Belediye Başkan Aday Adayı olan Cengiz Bağdan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmen Kırklareli Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Bağdan tanıtım toplantısında; 'Gelin AK Parti camiası altında birleşelim' dedi.

 MHP İl Başkanı iken AK Parti’ye geçerek Belediye Başkan Aday Adayı olan Cengiz Bağdan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmen Kırklareli Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Bağdan tanıtım toplantısında; “Gelin AK Parti camiası altında birleşelim” dedi.
MHP İl Başkanı iken AK Parti’ye geçerek Belediye Başkan Aday Adayı olan Cengiz Bağdan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kırklareli Belediye Başkanı olarak açıklanmasının ardından dün AK Parti Kırklareli Binası’nda düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı. Düzenlenen toplantıya; AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet İbrikçi, Başbakan Müşaviri Türker Yörükçüoğlu, Merkez İlçe Başkanı Hamit Orakçı,  Gençlik Kolları Başkanı İlker Kayrak, Teşkilatlanma Sorumlusu Aziz Kapıcıoğlu, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.
AK Parti’nin Kırklareli Belediye Başkan Adayı’nın Cengiz Bağdan olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Ahmet İbrikçi 30 Mart sabahından itibaren Kırklareli’nin AK Hizmetlerle yoluna devam edeceğini belirterek şunları kaydetti:
“AK Parti kurulduğundan 1 yıl sonra vatandaşlarımızın büyük teveccühü ile iktidar olmuştur. 2007 yılında yapılan Genel Seçimlerde de vatandaşlarımızın artan teveccühü ile iktidarına ve AK Hizmetleri’ne devam etmektedir. Bu süreç zarfında Cumhuriyet Tarihi’nde yapılmayan birçok hizmete de imza atmıştır. Aynı hizmetler Türkiye genelindeki 2 bin Belediye’de de AK Partili Belediye Başkanları tarafından sunulmaktadır.
* “Biz tüm Belediyelere talibiz”
İlimizde de 6 bölgenin sakinleri AK Parti’nin AK Hizmetleri’nden yararlanmaktadır. Bu bizler için yeterli değildir. Kırklareli olarak hak ettiğimiz AK Hizmetler alınamamaktadır. Bu da beni ve hepimizi üzmektedir. Merkez ilçede ve Babaeski ilçemizdeki basit bir su sorunu halledemeyin CHP Zihniyeti bundan sonra neyi halledecektir.
29 Mart’ta da sandık halkımızın önüne konacak. Yerel hizmetlerde de AK Hizmeti getirebilmek için talip olacağız. AK Parti birçok ilke imza atıyor. İnşallah 29 Mart’taki yerel seçimlerde Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de ciddi bir başarı yakalanarak halkımızın teveccühüne mazhar olacağız. Merkez ilçe dahil olmak üzere 8 ilçe ve 18 beldede inşallah belediyeleri alarak AK Hizmetleri halkımıza ulaştıracağız. Atalarımız Çanakkale’de canlarını vererek biz torunlarına bu memleketi bıraktı. Bizde torunlarımızın hak ettiği hizmetleri hatırlayarak onlara güzel bir ülke bırakacağız.
* “30 Mart’tan itibaren AK Parti ile hizmete devam”
Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından İlimiz Belediye Başkan Adayı olarak aday adaylarımızın içerisinden Cengiz Bağdan’ı uygun görüşmüş ve görev kendilerine tevdi edilmiştir. Biz kendilerinin geçmişteki belediye tecrübelerinden de istifade ederek arkasına AK Parti’nin de gücünü vererek ve tüm teşkilatlarımızla inşallah 29 Mart’ta seçimi alıp, 30 Mart’tan itibaren de durmadan hizmete devam edeceğiz.
Çünkü beklemeye hiç tahammülümüz yok. Halkımız çok bekledi bundan sonra da beklemeyecekler. Ama işimiz çok bunun bilincindeyiz, kısa sürede de bunların üstesinden geleceğiz. Diğer ilçe ve belde adaylarımız önümüzdeki günlerde belirlendikçe sizlere duyurulacak. Şu an ilimizin sadece Belediye Başkan Adayımız bellidir ve Cengiz Bağdan’dır. El ele omuz omuza kol kola seçim süreci geçirerek inşallah mutlu sona ulaşacağız. Kendisine huzurlarınızda hayırlı olsun diyor, yoğun bir döneme geçtiğimiz için başarılar diliyorum.”

Cengiz Bağdan yaptığı konuşmasında Arkasında iktidar partisinin desteği olmadan hiç kimsenin Kırklareli’nde hizmet veremeyeceğini ifade etti.  AK Parti Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan, diğer partilere verilecek olan oyların çöpe atılmış olacağını söyleyerek şunları kaydetti:
“Siyasi partilerde aday adayları ne kadar çok olursa o partinin dikliği, dirilişi ve güçlülüğü ortaya çıkmaktadır. Halen bazı partiler aday bulamıyorlar. Demek ki AK Parti o kadar güçlü ki aday adaylarımız fazla çıkmıştır. Biz bunlardan hiçbir zaman gocunmadık bizzati memnun olduk.  Diğer aday adayı arkadaşlarımızda bizlerin kardeşleridir onları da canı gönülden kucaklıyoruz. Artık yol verilmiştir bu yolda durmak yok yola devam etmek gerekiyorsa birlik ve beraberlik içerisinde bu dikenli yolda yürümek mecburiyetindeyiz.
Kırklareli hepimizin. Burasının havasını beraber teneffüs ediyoruz, suyunu beraber içiyoruz. Bu çamurlu yollarda beraber yürüyoruz. Eğer güzel bir şeyler yapılabilirse hepimiz bundan faydalanacağız. Bizler faydalandığımız gibi gelecek olan nesillerde faydalanacaklar.
* “Başbakanımız bizden %60 istiyor”
Benim Kırklareli Sevdam var. Hayatım boyunca kendimi Kırklareli’ne hizmet etmekle görevli ve yükümlü biri olarak hissetmişimdir. Çünkü buranın iyisiyle kötüsüyle her şeyinden bizler sorumluyuz. Arkasında İktidar partisinin imkanları olmadan hiçbir parti hizmet edeceğim diye çıkmasın. Kırklareli’nde AK Parti’nin geleceği noktayı yerel seçimlerden sonra Ankara’da bomba etkisi şeklinde yaratmamız gerekiyor. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bizden %60 istiyor.
* “Gelin AK Parti çatısı altında birleşelim”
Hepimiz burada birlik ve beraberlik içerisinde Kırklareli’nin tarihini değiştiremezsek Allah bizim tarihimizi değiştirsin. Bunun içinde önce Allah sonra size güveniyorum. Ondan sonra kendi fikrim ve beynim ile şu işin üstesinden geleceğime inanıyorum. Bu hareketi başlatmakla ben Kırklareli’nde birlik ve bütünlüğü başlatmış oldum. Lütfen birileri gidip olmadık bir parti peşinde koşup ta oylarını çöpe atmasınlar. Geçen seferde aynısını yaptılar onlarda vebal altında kalırlar. Böyle bir birliktelik yaptıysak, böyle bir birliktelikte hep beraber yürüyelim. Buradan tüm siyasi partilere sesleniyoruz. Gelin Kırklareli için AK Parti çatısı altında birleşelim hizmetinde en kralını yapalım.” (s)