Cengiz Bağdan; "Kırklareli'ne gelecek yatırımlardan, her kesim faydalanacak"

Cengiz Bağdan; 'Kırklareli'ne gelecek yatırımlardan, her kesim faydalanacak'

AKP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan dün Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Burhan Üstünkol'u makamında ziyaret etti. Saat 14.00'da gerçekleşen ziyarete AKP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan'ın yanı sıra; AKP Il Başkanı Ahmet Ibrikçi, Merkez Ilçe Başkanı Hamit Orakçı, Il Yönetimi ve AKP Kırklareli Belediye Meclis üyesi adayları katıldı.

Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Burhan Üstünkol kendilerine gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan ve AKP Kırklareli Il Yönetimine teşekkür ederek 29 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde başarılar diledi.

Bağdan; “AKP olarak her zaman yanınızdayız”

AKP Kırklareli Belediye Adayı Başkanı Cengiz Bağdan ziyaret esnasında yaptığı konuşmasında; "Seçim çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Artık oldukça yoğun bir döneme girdik. Gece gündüz demeden Kırklareli esnafını, oda ve derneklerini ziyaret ediyoruz. Bugün sizleri de ziyaret etmeyi uygun gördük. Bizleri kabul ettiğinizden dolayı sizlere ve yönetiminize teşekkür ediyorum.

29 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Kırklareli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın desteklerini bekliyoruz. Kırklareli'nin artık talihini değiştirmek istiyoruz. Başbakanımızın bizlere verdiği sözler var. Kırklareli Belediyesi'ni aldığımız takdirde, Kırklareli'mize çok büyük hizmetler ve yatırımlar gelecektir. Bundan Kırklareli'ndeki tüm kesim faydalanacaktır. Kırklareli'nde bugüne kadar bir iktidar partisi belediyesi seçilmedi. Inşallah bu dönemde vatandaşlarımızın bizlere ve partimize olan güveni ile Kırklareli'ni AKP hizmetleri ile tanıştıracağız. Sizlerle bir anlamda meslektaş sayılırız. AKP olarak her zaman yanınızdayız. Belediye Başkanlığı bizlere nasip olursa, tüm odalarımıza ve sivil toplum örgütlerimize elimizden gelenin en iyisini yaparak yardımlarda bulunacağız” dedi.

Üstünkol; “Seçilecek olan belediye başkanımızın yanında olacağız”

Bunun üzerine Başkan Üstünkol; "Bizler Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak önümüzdeki dönemde seçilecek olan belediye başkanımızın yanında olacağız. Şu ana kadar gerek iktidar partisinden, gerekse diğer partilerden çok büyük yardımlar gördük. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu açıklamaların ardından, ziyaret iyi dileklerle son buldu.