Cengiz Konca dün canlı yayında "TV 8"e projelerini anlattı

AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Cengiz Konca, 02 Mart pazartesi 16.15 te TV 8 de Seçim Özel programına katılarak sunucu Kaan Yakuphan'ın konuğu oldu.

AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Cengiz Konca, 02 Mart pazartesi 16.15 te TV 8 de Seçim Özel programına katılarak sunucu Kaan Yakuphan’ın konuğu oldu. Programda Lüleburgaz’ın sorunlarına değinen Konca projelerini şöyle anlattı;
‘Hava kirliliği, doğalgazın iki yıla kadar tamamlanması ile ortadan kalkacak. Doğalgaz kullanmak istemeyen vatandaşlarımızı da kaliteli kömür kullanımı konusunda uyaracak ve sıkı bir şekilde denetleyerek sorunu çözeceğiz.
Hızlı Tren projesi ile Lüleburgaz-İstanbul arası ulaşımı 32 dakikaya indireceğiz. Tüm projelerimizin ve hizmet anlayışımızın odak noktası insandır. İlçemizde yaşayan tüm insanların aynı ailenin birer ferdi olarak görüp, hiçbir ayrım yapmadan adil ve şefkatli yönetim anlayışını egemen kılacağız. Engelli, düşkün, yaşlı ve kimsesizler gibi kısıtlı hemşerilerimizin, isteklerine göre, gerektiğinde onların kol değneği, bazen yağan yağmurda çatıları, bazen ocaktaki aşları, bazen ana veya babaları olma aşkıyla hizmet üretip yanlarında olacağız.
Amacımız; gören gözünüz, işiten kulağınız, tutan eliniz olmaktır.
Eğitim ve öğretim; gelişmiş toplumların temel dinamiği, bilgili ve iyi eğitilmiş gençlerimiz ise şehrimizin en büyük potansiyelidir.  Bunu ortaya çıkarmak bizim asli görevimizdir. Bu amaçla; başta ilköğretim okullarımız olmak üzere tüm eğitim ve öğretim kurumlarımızın ana destek birimi olmak iddiasındayız. Okullarımıza ve öğrencilerimize fayda sağlayacak belediye hizmetlerini, en etkin hizmet olarak görmekteyiz. Kültür ve sanat; toplumsal gelişimin en önemli unsurlarıdır. Şehrimizdeki farklı kültür mozaiğinin kaynaştırılması, sanatsal faaliyetler ile ortaya konulması sonucu, hepimizin kendimizden bir parça bulacağı Lüleburgaz Kentlilik Bilincinin yaratılmasını hep birlikte başaracağız. Yönetim anlayışımızın temelinde; şeffaflık, demokrasi, temsil edilme, etkin olarak yönetime katılma ve halk denetimi olacaktır. Kentte yaşayan tüm bireyleri, temsilcilerini ve sivil toplum örgütlerini, yönetim sürecine dahil ederek ortak aklı oluşturacağız. Bireylerin kişisel gelişiminin sağlıklı bir şekilde tamamlanması için; ferdi ve takım sporlarına yönelik teşvik edici çalışmaların yanında, sporun tüm kente yayılması için gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz. Gururumuz Lüleburgazspor’a her türlü desteği sonuna kadar sağlayarak, Kulübümüz, belediyemiz ve hemşerilerimizle, hedefe tek vücut olarak ulaşacağız. Kentimizdeki tarihi, kültürel ve tabii zenginliklerinin korunması ve tanıtımını daha etkin şekilde yaparak, kentimize turizm potansiyeli kazandıracağız. Lüleburgaz Deresinin, Tugay Komutanlığından Pazar Yerine kadar olan kesiminde, “Dere Islah, Ağaçlandırma, Taraçalama, Park, Gezi ve Koşu Parkurları Projesi” yapılarak halkımızın hizmetine sunulacaktır. Bu proje kapsamında Köprübaşı Sanayi Sitesine dere üzerinden alternatif bir ulaşımı sağlayan Yaya Köprüsü Projesi hayata geçirilecektir’. (sk)

 

 

 

 

 


-