Cengiz Konca, "Projelerimiz ile geliyoruz"

Lüleburgaz Ak Parti Belediye Başkan Adayı Cengiz Konca adaylığının açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada'Partimiz, teşkilatımız ve  bize gönül verenlerle seçimlerden başarı ile çıkacağımıza inanıyorum' dedi.


Başarılı ve genç iş adamı Cengiz Konca Lüleburgaz Halkı’na en iyi projelerini sunacaklarını ve karalama ya da açık bulma yöntemi ile değil, projeleri ile halk karşısına çıkacaklarını belirterek şunları söyledi; “  Şuandan itibaren çalışmalarımıza yoğun bir şekilde başlayacağız. İlk olarak Meclis çalışmalarımıza başlıyoruz. 29 Mart yerel seçimleri için kalan dönem içinde belirli bir program dahilinde çalışıp sonuçlandıracağız. Belediye Meclisinin toplumun her kesimini kucaklayacak olması gerekiyor. Bu yüzden çalışmalarımızda çok titiz davranacağız.  İnsan ve hizmet odaklı çağdaş ve katılımcı bir belediyecilik anlayışındayız. Önümüzdeki günlerde Lüleburgaz’la ilgili projelerimizi açıklamaya başlayacağız’ şeklinde konuştu. 
AKP olarak, 29 Mart ta yapılacak olan yerel seçimlere, en iddialı parti olarak girdiklerini ve kesin hedeflerinin ve sloganlarının “kazanmak” olduğunu ifade eden Konca:”Bizimle birlikte Lüleburgaz’da kazanacak. Öncelikle, en ideal belediye meclisi listesini yapıyoruz. Sahalarında kendilerini ispatlamış, herkesin ve kesimin kabulleneceği, bu kent için çalışacak ve yılmayacak isimlerle halkımızın karşısına çıkacağız. Bizden, hiçbir zaman için “BEN” kelimesini duymayacaksınız. Sürekli olarak “BİZ” kelimesini öne çıkaracağız. Bu bir takım oyunudur. Takım oyununu uygulayamazsak, başarılı olabilmemiz de mümkün olamaz” dedi.
Ak Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Konca, Lüleburgazspor’un Trakya’nın gururu olduğunu belirterek, “Şu haliyle Lüleburgazspor sadece bizim değil, tüm Trakya’nın onuru, gururu ve umududur. Bizim spora bakışımız, Lüleburgazspor’un yanı sıra, amatör spora da sahip çıkmak olacaktır. İlk ve orta dereceli okullar da dahil olmak üzere, Lüleburgaz’da 25 binden fazla öğrencimiz var. Belediye olarak, mahallelerde basketbol sahaları açacak, amatör sporun kalkınabilmesi ve yayılması için de, tesis ve malzeme gibi konularda destekler vereceğiz. Sporu, sadece gençlik ile de sınırlamayıp, 7’den 77’ye kadar herkes için bir hak ve olanak haline getireceğiz”. (gk)