Cengiz Konca Ticaret Borsasını ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Cengiz Konca Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Ziyarete Cengiz Konca’nın yanı sıra İlçe Başkanı Hayrettin Gümüş, İl Genel Meclis Adayları ve Belediye Meclis Adayları katıldılar. Ak Partili grubu,  Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Var ve Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte karşıladılar.
Ziyarette, Cengiz Konca kısaca kendisini tanıtarak projelerinden bahsetti. Lüleburgaz’ın konumu itibarı ile Trakya’nın merkezinde anahtar bir kent olduğuna değinen Konca, projelerini şöyle anlattı;
“Lüleburgaz’ımızı bir üniversite kenti yapmak, yeni ufuklar çizerek daha iyi noktalara getirmek amacı ve arzusu ile seçimlere giriyoruz. 30 yıldır vahşi depolama yapılan çöplük alanı 1. önceliğimiz olacak. Yeni ve modern bir çöp depolama alanı yapacak,  eski çöp alanını rehabilite edeceğiz. Havalandırma bacaları koyup üzerini toprak ile örteceğiz. Etrafını da yeşillendirerek sağlıklı ve modern bir hale getireceğiz. Yıllardır sorun olmaya devam eden Lüleburgaz Deresinin ve etrafının düzenlenmesini sağlayıp Edirne Bayırı’na kadar olan bölgenin kaldırımları ile birlikte halkımıza sunulmasını sağlayacağız. Taş Köprünün eskiden olduğu gibi ışıklı geçişle tek yön olarak kullanılmasını sağlayacak ve yanına bir yaya geçidi yapacağız. Lüleburgaz’ımıza çok amaçlı bir Kültür Merkezi kazandırmayı planlıyoruz. Halkımızın Pazar sorununu kaldırmak için semt pazarları kuracağız. Meslek Odalarımız ve borsalarımız ile her zaman koordineli çalışarak halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek için hazırız. Yerel seçimlerin tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.(gk)