Cengiz Konca verdiği yemekte AK Partililerle bir araya geldi

29 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı olan Cengiz Konca 3 Nisan Cuma akşamı öğretmen evinde verdiği yemekte AK Partililerle bir araya gelerek seçimleri değerlendirdi.

Yemeğe AK Parti İlçe Başkanı Hayrettin Gümüş,  İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililer katıldılar.
Yemekte  konuşma yapan Konca ‘Çok güzel bir seçim dönemi geçirdik. Kazasız, belasız, kavgasız bir çalışma dönemi geçirmemiz sevindiricidir.
İlçe Başkanım, İl Genel Meclisi, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, partili ve partisiz bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Seçim döneminde mevcut yönetime bir takım tepkiler vardı. Ama olmadı, üzüldük. Trakya’da, Egede ve Akdeniz Bölgesindeki oy oranlarına baktığımızda bizlerde bir kusur olmadığını başka sebepler olduğunu görüyoruz. Halkımız bize kontrol görevi vermiştir. Seçimlerde ikinci parti olarak sandıktan çıktık. Yapılan işlerin takipçisi olacağız. İyi olanın her zaman yanındayız. Seçim çalışmalarında yapılacakları, yapılması gerekenleri söylemiştik. Bunları kimin hangi partinin yaptığı önemli değil. Yeter ki Lüleburgaz’ımız daha iyi bir yere gelsin, iyi şeyler yapılsın. Bizler iyinin daima yanındayız.
Yağmurda, çamurda bizleri yalnız bırakmadınız ve destek oldunuz. Asıl önemlisi bu çalışmalarımız sırasında yeni arkadaşlar ve dostlar kazandık. İlçe Başkanım, yönetim, Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, partili ve partisiz herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum’ dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Hayrettin Gümüş de yaptığı konuşmasında ‘Bizleri bu yemek vesilesi ile bir araya getiren Cengiz Konca’ya teşekkür ediyorum. Kasım ayında başlayan seçim çalışmalarımızda hep Lüleburgaz için büyük düşündük. Çok güzel çalışmalar yürüttük. Daha fazlası yapılabilir miydi? Bence yapılamazdı. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Ulaşmadığımız vatandaşımız kalmadı. Bir önceki seçime göre oylarımızı İl Genel Meclisinde %20 den %24’ e, Belediye Başkanlığında %21 den % 27’ ye çıkardık. Ama bu başarı bize yetmiyor. Daha fazlasını yapmalıyız. Eksiklerimizi değerlendireceğiz. Lüleburgaz’ımızın bir gün mutlaka AK Partili Belediyelere katılacağını umut ediyorum. Beldelerimizden Kırıkköy Belediyesinin AK Partili Belediyecilik anlayışı ile eski köy halinin yerine modern bir yere bürünmesi ile birlikte Sakızköy ve Ahmetbey Beldelerimiz de AK Partili Belediyelere katılmışlardır. Kırıkköy deki hizmetlerimiz halkımız tarafından görülmüştür.
Edindiğimiz dostlukların devam etmesini diliyorum. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Lüleburgaz bir daha ki seçimlerde AK Partili olacaktır’ dedi. (gk)