Cengiz Kurtişoğlu tekrar Lokantacılar Odası Başkanlığı'na seçildi

Cengiz Kurtişoğlu tekrar Lokantacılar Odası Başkanlığı'na seçildi

Kırklareli Lokantacılar Esnaf Odası genel kurulu seçimi 09 Ocak Pazar günü Grand Şampiyon Hersekli Otel’de yapıldı. Seçimi 74 oy farkla Cengiz Kurtişoğlu kazandı.

104 üyenin oy kullandığı seçimde program, Ulu Önder M. Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anısına saygı duruşu ve Istiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Istiklal Marşının ardından divan teşekkülü kuruldu. Daha sonra gündem gereği; oda faaliyet raporu, denetim kurulu raporu gelir ve gider ile bilanço okundu. Bu raporlar daha sonra oya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. Yönetim ve Denetim Kurulu'nun ibrasının ardından ise tahmini bütçe katılımcıların görüşüne sunuldu. Dilek ve temennilerden sonra seçime geçildi.

Divan başkanı Ali Fuat Şeker genel kurulda yaptığı konuşmasında şu anda bir öğrenciye aylık 50 TL burs verdiklerini bu yıl ise 4 öğrenciye burs vereceklerini açıkladı. Şeker en iyi yatırımın, eğitime yapılan yatırım olduğunu da sözlerine ekledi.

Dilek ve temenniler kısmında söz alan Başkan adayı Mehmet Mermer ise "Oy verende vermeyen de sağ olsun. Seçimi kazanırsak hiç şüpheniz olmasın ki her esnafımızın sorunları ile tek tek yakından ilgileneceğiz" dedi.

Başkan adayı Mehmet Mermer'in konuşmasında sonra seçime misafir olarak gelen MHP il başkanı Şaban Savaşan'a, AKP Gençlik Kolları Başkanı Ilker Kayrak'a, Terziler Odası Başkanı'na, Kırklareli Berberler Odası Başkanına ve Vize Esnaf Kefalet Odası Başkanı'na Divan Başkanı Ali Fuat Şeker tarafından Oda adına teşekkür sunuldu. Daha sonra ise seçime geçildi.

Seçimi 74 oy farkla kazanan Başkan Cengiz Kurtişoğlu'nun sevinci gözlerinden okunuyordu. Kurtişoğlu'nun yönetim kurulu; Saffet Çetin, Osman Ibiş, Zafer Sürer, Haşim Alkoç, Gökhan Pınarbaşı, Seyfi Öztrak isimlerinden oluşuyor. Denetim kurulu asil üyeleri ise Zafer Canlı, Günay Iskeç, Murat Öztekin.