Cep Sanat'ın yeni sayısı yine dopdolu

Cep Sanat'ın yeni sayısı yine dopdolu

Kırklareli’nin tek dergisi olma özelliğini taşıyan ‘Cep Sanat’ dergisi, Şubat ayı sayısıyla okuyucularıyla tekrar buluştu.

Ana teması ‘Eller’ olan derginin bu sayısında; konuyla ilgili 25 şairin şiirleri, Savaş Erdem, Nazif Karaçam, Yaşar Faruk Inal ve Ayşegül Tezcan’ın yazıları; Sevil Mutlu, Savaş Erdem, Hurisel Şahin, Idil Saliha Küntüz ve Ozan Özdemir’in fotoğrafları yer alıyor. Savaş Erdem ‘365 günde 14 Şubat olsun’ ve ‘Takla Atan Hokkabaz ve Tahta Arabalar’ adlı yazılarıyla, KIRKSEDER Başkanı ve gazetemiz başyazarı araştırmacı yazar Nazif Karaçam ‘KIRKSEDER Yalnızca Şairler Derneği Değildir’, Yaşar Faruk Inal ‘Inegöl Kent Müzesi Açıldı’, Ayşegül Tezcan ‘Narçiçeği Sevdası’ adlı yazılarıyla yer alıyorlar.

Ayrıca bu sayıda, Vahit Lüftü Salcı ve Niyazi Akıncıoğlu birer şiirleriyle anılıyor. Derginin ‘Geçmiş Zaman Olur Ki’ köşesinde, Kocahıdır Ilkokulu’nun bahçesinde öğretmen ve öğrencilerin 1926 yılında çekildiği fotoğraf yer alırken, derginin şairlerinden Eylül Gökdemir’in ‘Yakılacak Kadın’ adlı şiir kitabının Istanbul’daki imza günü ve KIRKSEDER’in genel kuruluyla ilgili haberler bulunuyor.