Çeralp fırtınası devam ediyor

Demokratik Sol Parti (DSP) Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Feyzullah Çeralp Onur kent,  Aydın kent ve Cam kenti gezerek konuşma yaptı.

Demokratik Sol Parti (DSP) Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Feyzullah Çeralp, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer büyük bir kalabalık ile seçim koordinasyon merkezinde buluştular. Diğer partiler programları yoğun yağmur nedeni ile iptal edilirken. Şiddetli yağmur nedeniyle ertelenmesi beklenen programa başkan Çeralp ve bütün partililer yola devam, buraya kadar gelmişken durmak pes etmek, durmak yok, her şartta çalışmalıyız diyerek yağmura karşı seçim koordinasyon merkezinde ilk günlere oranla daha büyük bir kalabalık konvoy ile yola çıktılar. Onur kent, aydın kent ve cam kenti gezip Yoğun yağmura karşı arabadan inerek konuşan Demokratik Sol Parti (DSP) Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Feyzullah Çeralp şunları söyledi;
“Bizler eli, sözü düzgün, doğru olan bu işin eğitimini alan, kendine güvenen bu işi başarabilecek en iyi kadroya sahip olan ekibiz.
Bizler birkaç arkadaşımızla uygar, çağdaş kent Lüleburgaz hayali ile çıktığımız yolda şimdi 10000 binlerce kişi ile arkamızda halkımızın verdiği güç ile enerji ile yürüyoruz. İlk yola çıktığımızdan itibaren gücümüze güç canımıza can kattık çünkü halkımız artık gerçeği görüyor. Lüleburgaz halkı doğru olanın farkında artık değişimin şart olduğunun ve bu işi en iyi yapabilecek efsane kent Lüleburgaz’ı yaratacak bizlerin farkındalar.
Demokratik Sol Parti (DSP)  Türkiye’nin partisi, Lüleburgaz’ın partisidir. Feyzullah Çeralp ve arkadaşları sandıktan birinci çıkacaktır. Bizden korkuyorlar, bizden çekiniyorlar zafere adım adım gidiyoruz. Bunu anlamak artık çok daha kolay nerden mi anlıyoruz atılan iftiralardan, çıkartılan dedikodulardan biliyoruz. Feyzullah Çeralp Atasay’dan 2 trilyon para almış belediye başkanı olduktan sonra Ak Parti (AKP) ye geçecekmiş. Arkadaşlar Feyzullah Çeralp Lüleburgaz Atatürkçü düşünce derneğini kuran adamdır. Feyzullah Çeralp her zaman o zihniyetin karşısında olan biridir ve o zihniyet Lüleburgaz topraklarında asla yeşermedi yeşermeyecektir. Feyzullah Çeralp oyları bölecekmiş biz zaten önder partiyiz biz bölmeye değil birleştirmeye geliyoruz. Tüm demokratik sollar, sosyal demokratları, ulusal birlikçileri, Türkiye’yi yönetenlerin karşında olanları birleştirdik bir bütün olduk. Sizlerin isteğini, coşkusunu, güvenini gördükçe önder kent Lüleburgaz ateşi her geçen gün alevlenip büyük bir yangına dönüyor sizinle güçleniyor, sizlerin desteği ile efsane Lüleburgaz geliyor” dedi.
Yağmura karşı konvoyun coşkusunu duyup konuşmayı evlerinde çıkıp dinlemeye gelen balkonlara çıkan vatandaşın ilgisi kendini yine gösterirken 7’den 70 e küçük çocukların bile yer alması güzel sahneler oluşturdu. Yükselen “Başkan  ÇERALP” sloganları daha çok yükselmeye başladı. Konuşmasına sloganlar nedeni ile ara verip konuşmasına devam eden Çeralp “ buralara yeni bir gençlik parkının, yürüyüş alanın, spor yapılacak bir alanın projesi olduğunun müjdesini vermekten gurur duyuyorum. Bizim geçmişle şu ana kadar Lüleburgaz’ımızda yöneticilik yapmış, görev almış hiçbir arkadaşımızla sorunumuz yok verdikleri emekler için hepsine teşekkürlerimizi sunuyoruz. B izler Lüleburgaz’ın yoklarını var etmeye Lüleburgaz’ı ait olduğu çağdaş, önder  kent seviyesine getirmek için geliyoruz. 30 Mart dan sonraki ilk projemiz Lüleburgaz Belediyesi ile halkın buluşması olacaktır. Halkını sevmeyen hor gören, azarlayan bir yönetim olamaz. Yerel yönetimler doğumdan ölüme kadar halkının yanında olmalıdır. Bizler düğününüzde, derneğinizde, hastalıkta, cenazenizde yanınızda olamıyorsak her halinizle sizle hallenmiyorsak bu göreve hiç talip olmayız. Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz vaatlerimizi halk sözleşmeleri ile sizlere sunuyoruz. Bildiğiniz gibi siyasetçiler en güvenilmeyen insanlardır. Ben yalan söyleyen bir başkanınız olmayacağım bunun için bu sözleşmeler var halkımın refah ve mutluluğu için kendimize güvendiğimiz, bildiğimiz için var. Bu vaatler yerine getirilmediği zaman sözleşmenizle gelip ne yapıyorsunuz bize bunu demiştiniz neden yapılmadı deme hakkınız oyunuzun takipçisi olmanız lazım gerekirse demokratik haklarınızı kullanarak elinizdeki sözleşme ile hakkınızı aramanız için yapıldı. Bizler vaatlerde, sözlerde bulunup yerine getirmeyip bir dahaki seçimlerde gelip oy isteyenler olmayacağız. Lüleburgaz’ın 4 bin tarafından değişim şart sesleri yükseliyor Pazaryeri var pazarcı sorunlu, iş merkezi var iş dünyası sorunlu, halkın sabrı tükenmiş Lüleburgaz da 30 bin su abonesi var bunlardan 4200 bini belediye ile kavgalı çeşitli sebeplerden borcunu ödeyememiş vatandaşına yardım edeceğine ödeme kolaylığı sağlayacağına sorun yaratıyorsun. 5 10 yıl önce çağdaş kent, önder kent, kültür kenti diyenler karşınıza şimdiki Lüleburgaz’ın halinden sonra çıkamazlar. Yaptıklarımızı söylemek için değil değişimi sizlerin kendi gözü ile görmesi için geliyoruz artık değişim şart diyoruz. Lüleburgaz belediyesi, Eskişehir, Şişli belediyeleri gibi efsane belediye olup bir örnek olacaktır. İki konuda sizlere söz veriyorum bir asla yalan söyleyen bir belediye başkanınız olmayacağım diğeri ise Lüleburgaz belediyesinin yani sizlerin 1 tek lirasını dahi israf etmeyeceğime söz veriyorum. Aklın yolu birdir diyoruz 29 Martta desteğinizi bekliyor diğer mahallerde olduğu gibi buralardan da ak güvercinin uçması dileğiyle hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.(ha)