Çeralp gazetemizi ziyaret etti

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı'na Demokratik Sol Parti (DSP)'den aday olan Feyzullah Çeralp gazetemizin Lüleburgaz Temsilciliğini ziyaret ederek Genel Koordinatör Aydeniz Dereli ile görüştü.

Belediye Başkan Adayı Feyzullah Çeralp, bu göreve aday olmayı, Lüleburgaz Halkına farklı hizmetlerde bulunmak için kabul ettiğini belirterek, “ bu teklif bana geldiğinde, farklı hizmetlerim olacaksa bu görevi kabul etmeliyim dedim. 29 Mart’tan sonra göreve getirilirsem, Lüleburgaz Halkı ne demek istediğimi çok iyi anlayacak. Ben herkesin başkanı olacağım, seçildikten sonra benim için tüm partililer eşit mesafede olacak. Ben hizmet yarışı için adayım. Niyetimiz ün yapmak değil, un yapmak peşindeyiz” dedi.
29 Mart’ta sandık başına gelen Lüleburgaz halkının doğru karar vereceğini söyleyen Çeralp “ Lüleburgaz halkı hiçbir zaman çürük tahtaya çivi çakmaz bunu çok iyi biliyorum, seçimlerde de en iyi karar vereceğinden eminim” dedi.
Çeralp” Türkiye’de değer yapıları gün geçtikçe değişiyor. İki farklı görüş süratle birbirinden uzaklaşıyor. Yavaş yavaş hoşgörümüzü kaybediyoruz. Oysaki toplumsal bazı sorunların birbirimize hoşgörülü davranarak üstesinden gelebiliriz” dedi. (sk)