Çeralp "Sizleri unutmayacağız"

Demokratik Sol Parti (DSP) Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Feyzullah Çeralp Dere ve Özerler Mahalleleri'ne ziyaretlerde bulundu.

Demokratik Sol Parti (DSP) Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Feyzullah Çeralp büyük bir konvoy ile ilk olarak Dere Mahallesini ziyaret etti. Mahalleli ile sohbet edip dertleri dinleyen Çeralp’e “Dere mahallesinin unutulduğunu sanki bizler yokmuşuz gibi davranılıyor” diye yakınan mahalleliye “sizlerle beraber unutulan başka mahallelerimizde var. Bizler sizlerin görev vermesi durumunda, unutulan kimliğinizi geri alacağız. Soyadı kültür olarak geçen bir kentte o kentin temeli olan dere mahallesi unutuluyorsa, kültür denen bir şey ortada kalmamış demektir. Değişimi sizler gözlerinizle göreceksiniz” dedi.
Daha sonra Özerler Mahallesini ziyaret eden Çeralp davullar eşliğinde karşılandı ve gösterilen yoğun ilgi dikkatleri çekti. Mahalleli ile sohbet eden Çeralp’e, su faturalarının yüksek gelmesinden dolayı ve ödenmeyen borçların taksitsiz bir defada alınmak istendiği şekilde şikâyetler geldi. Çeralp ise  “Maalesef en pahalı su faturası ödeyen Lüleburgaz’ımızdır. Belediye ile bu sebepten dolayı 4 binin üzerinde vatandaşımızın arası açılmış durumda. Neden elektrik faturasına yakın su faturası ödüyoruz. Hele ki bu kriz ortamında işsiz kalan halkımızın yanında olunması gerekirken, çeşitli ödeme imkânları sunulabilir.  Borcunuzun tamamının ödenmesi gerektiği söyleniyorsa,  parası olan zaten öder faturasını” dedi. Pazaryeri sorununa da değinen Çeralp “Pazaryeri sorunu hepimiz için önemli bir sorun. Halkımızı ve esnafımızı canlandırmak için bu sorunu kesinlikle çözeceğiz ve semt pazarı sistemine geçeceğiz” dedi. Çeralp “Soyadı kültür olan bir kentte Lüleburgaz’ımızı dışarıda başarı ile temsil eden, sizin gibi sanatkârlarımız varken neden bir yaz şenliğimiz yok neden bir müzik festivalimiz yok? Göreve geldiğimiz takdirde hepsini göreceksiniz.  Değişimi sizler kendiniz yakalayacaksınız. sizleri de unutmayacağız” dedi. (ha)