Çerkezmüsellim İlköğretim Okulu inşaatı tamamlandı

Tekirdağ'ın Çerkezmüsellim Beldesi'nde geçen yıl temeli atılan ilköğretim okulu inşaatı tamamlandı.


Çerkezmüsellim Belediye Başkanı Selim Kesebir, yaptığı açıklamada yaptıkları girişimler neticesinde beldeye son derece modern bir ilköğretim okulu kazandırdıklarını belirtti.
12 yıldır görev yaptığı beldede eğitim adına yapılan bu yatırımın tamamlanmasının kendisini heyecanlandırdığını bildiren Kesebir, geçen yıl temelleri atılan okulun inşaatının tamamlandığını ifade etti.
16 derslikli okulun aslında 24 derslikli gibi tasarlandığını anlatan Kesebir, 480 öğrencinin eğitim göreceği okulda 16 derslik, okul öncesi 48 öğrencinin eğitim göreceği ana sınıfı ile içerisinde tiyatro salonu, müzik dersliği, 2 bilgisayar dersliği ve birde revir bulunduğunu söyledi.
Kesebir, şunları kaydetti:
''Taşımalı eğitimede ev sahibi yapan okulumuzda öğrenciler keyifle derslerini işleyecekler. Okul inşaatı yaklaşık 250 gün içerisinde tamamlandı. Tekirdağ İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan ve Selçuklu mimarisinin tarzında projelendirilen okulumuzda eğitime kısa süre içerisinde başlanılacak. Okulumuzun resmi açılış töreni de yapılması planlanıyor. Onuda yapacağız. Beldemizi son derece modern ve depreme dayanıklı bir okula kavuşturduğumuz için son derece mutluyuz. Okulumuzun beldemize kazandırılmasında emeği geçen sayın milletvekillerimize, Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek'e ve milli eğitim camiasının tüm personeline teşekkür ediyorum.''aa