Çetin; "Hedefimiz, yerel seçimlerden en kârlı şekilde çıkmak"

Çetin; 'Hedefimiz, yerel seçimlerden en kârlı şekilde çıkmak'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kırklareli Belediye Başkan adayı Nedim Çetin ve Il teşkilatı mensupları, Cumartesi günü gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdiler. Çetin, 29 Mart seçimlerinde en iddialı partinin BBP olduğunu vurgulayarak, hedeflerinin yerel seçimlerden en kârlı şekilde çıkmak olduğunu söyledi. Çetin, kendisine güvendiğini de sözlerine ekledi.

Gazetemizi ziyarete, Belediye Başkan adayı Nedim Çetin’in yanı sıra; Merkez Ilçe Başkanı Ismail Oksar, Il Başkan Yardımcısı Murat Kutun, Merkez Ilçe Başkan Yardımcısı Ömer Erdinç, Merkez Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri; Yusuf Güner ve Ilker Erpak ile BBP Il Teşkilatı Basın Sözcüsü Vedat Durmaz katıldılar.     

BBP Kırklareli Belediye Başkan adayı Nedim Çetin gazetemize yaptığı açıklamalarında ilk olarak kendisini tanıttı;

“1974 Çeşmeköy doğumluyum. Trakya Üniversitesi’nden mezun oldum. 3 yıl boyunca vekil öğretmenlik yaptım. Edirne’de restorasyon çalışmalarımız oldu. Yine birçok önemli eserlerde vitray çalışmalarına imza attık. Daha sonra Kırklareli’ne döndüm. Ziraat ile uğraşmaya başladım. Evli ve 1 çocuk babasıyım.”

Çetin; “Bizim hedefimiz Kırklareli’de seçimlerden en kârlı şekilde çıkmaktır. Kendimizden eminiz. Insanlardan çok güzel tepkiler geliyor, onları mahçup etmeyeceğiz. Projelerimize de sonuna kadar güveniyoruz. 29 Mart seçimlerinde en iddialı parti biziz. 30 Mart tarihinde hizmetlerimiz başlamış olacak” dedi.

Merkez Ilçe Başkanı Ismail Oksar da Çetin’e güvendiklerini belirterek, BBP olarak dürüst ve iyi bir kadroya sahip olduklarını kaydetti.