CHP Babaeski'de "Abdullah Hacı" dedi

Uzun süredir beklenen ve son dönemlerde çeşitli kulislere sebep olan Babaeski'nin Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Avukat Abdullah Hacı olarak açıklandı.

Aydeniz Dereli

Son günlerde Babaeski’de neredeyse her yerde CHP’nin Belediye Başkan adayının kim olacağı konuşuluyordu. Nihayet bu konuda CHP’den bir açıklama geldi. Mevcut Belediye Başkanı Haluk Tezsezer ile birlikte aday adayı olan Abdullah Hacı, Belediye Meclis üyeliğinden istifa edip Belediye Başkan aday adaylığını açıklamıştı.  
CHP Babaeski Belediye Başkan adayı Abdullah Hacı 1994 yılından beri Babaeski Belediye Meclislerinde CHP üyesi olarak görev yapmakta. Son CHP İlçe Kongresi’nde Babaeski Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağını açıklayan Hacı: “O günden itibaren halkımızdan büyük bir ilgi görmekteyim. Bu ilgi ve destek sayesinde, önümüzdeki 29 Mart 2009 günü yapılacak olan yerel seçimlerinde CHP Babaeski Belediye Başkan adaylığım kesinleşmiştir. Bugünden itibaren de seçim çalışmalarım başlamıştır” şeklinde konuştu.

Abdullah Hacı Kimdir?
1958 Babaeski doğumlu olan Abdullah Hacı, evli ve iki çocuk babasıdır.1979 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. Bir süre yargıçlık ve hazine avukatlığı yapan Hacı, 1985 yılından bu yana Babaeski’de Serbest Avukatlık Bürosunda Avukat olarak görev yapmakta.