CHP Babaeski İl Genel Meclisi Üyeleri'ni 8 Şubat'ta seçecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Babaeski İlçe Örgütü 30 Ocak 2014 Perşembe günü saat 12.30'da ilçe parti binasında toplantı yaptı.

HABER MERKEZİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Babaeski İlçe Örgütü 30 Ocak 2014 Perşembe günü saat 12.30’da ilçe parti binasında toplantı yaptı.
Toplantıya; CHP Babaeski İlçe Başkanı Fikri Karaca, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Alpullu Belediye Başkanı Ahmet Durgun, CHP Babaeski İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Aday Adayları, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sebahattin Öner, Babaeski Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Türkay Topal ve üyeler katıldı.
* Karaca; “İl Genel Meclisi Üye Seçimimiz 8 Şubat’ta”
Başkan Fikri Karaca İl Genel Meclis Adaylarının 8 Şubat 2014 tarihinde yapılacak olan seçim ile seçileceğini açıkladı. 30 Haziran 2013 öncesi üye olanların seçime katılabileceğini söyleyen Başkan Karaca; “İl Genel Meclisi Adaylarımızı, Belediye Başkan Adayımızı seçtiğimiz Efsane Düğün Salonu’nda yine saat 08.00’da başlayarak seçimimizi gerçekleştireceğiz” dedi.
* Apak; “Halk karar versin, kimsenin oyu ipotekli değildir”
Başkan Fikri Karaca’nın konuşmasından sonra CHP Babaeski İl Genel Meclisi Aday Adayı Necati Apak söz aldı. Aday Adayı Necati Apak konuşmasında 4 tane İl Genel Meclis Aday Adayı’nın grup kurduğunu ve Belediye Başkanı Abdullah Hacı’dan destek istedikleri duyduğunu söyleyerek ve konu hakkında Başkan Hacı’ya soru sordu.
Aday Adayı Necati Apak; “Benim niyetim herkes eşit şartlarda aday adayı olsun. Kimse bu işe burnunu sokmasın. Halk karar versin, kimsenin oyu ipotekli değildir. Ben ya da arkadaşlarımız seçilmese bile biz buradayız. Biz bu yolda onurlu ve gururlu bir şekilde gitmek istiyoruz. 4 arkadaşımız grup kurdu, haklarıdır. Ben istedim ki bu 4 arkadaşımız bizleri arayıp arkadaşlar biz grup kurduk, siz de grup kurun nezaketen diyebilirlerdi. Bizlerden duyun demelerini isterdim” dedi.
* Özgen; “Yarışa girecek olan herkes bu işte seçilebilecek yerde olmak ister”
Aday Adayı Necati Apak’ın konuşmasından sonra CHP İl Genel Meclis Aday Adayı Alaaddin Özgen söz aldı. Aday Adayı Özgen konuşmasında; “Siyasetin bireysel yapılarak başarılı olunamayacağını inanan 4 arkadaş olarak biz bir grup kurduk. Dedik ki ekip olarak başaracağız, ekip olarak başarısız olacağız. Buna tepkiler de oldu makul karşılayanlar da oldu. Yarışa girecek olan herkes bu işte seçilebilecek yerde olmak ister. Tabii biz onlara başarılar diliyoruz. Biz 4 kişi teklifimizi yaptık, Belediye Başkanımıza durumumuzu arz ettik. Dedik ki muhtarlarımızın da olduğu bir toplantı yapalım. Bugün de ben, Vedat Dal, Şahin Arslan ve İlhan Okumuş aynı teklifleri burada sizlere ilan etmek için üyelerimizin karşısına geldik. Biz ekip çalışmasıyla başarılı olacağımıza inandığımız için buraya geldik. Yoksa diğer arkadaşlarımızı rencide etmek, onları yok saymak bizim haddimize değildir. Hepsi bizim partilimizdir, hepsi bizim büyüğümüzdür, onlara saygımız sonsuzdur.” dedi.