CHP Babaeski İlçe Sekreteri partinin başarısına yönelik söylemlerde bulundu

CHP Babaeski İlçe Sekreteri partinin başarısına yönelik söylemlerde bulundu

CHP Babaeski Ilçe Sekreteri Hasan Ali Eren parti binasında yapmış olduğu açıklamada yüzde 60 başarının kısa ve orta vadede kimsenin yakalayamayacağı bir baaşrı olduğunu ifade ederek şu açıklamalrda bulundu:

“Ülkenin içinde bulunduğu siyasal, sosyal, ekonomik ve kültürel sorunlar, toplumun her kesimini duyarlı, yarınından endişeli, kaygılı ve umutsuz hale getirmiştir.   

Bu ortamda yapılan 29 Mart seçimlerinin önemi bir kat daha önem kazanmış, toplumun duyarlı kesimleri ve bölgeleri, tabloyu yaratan mevcut iktidara ‘dur’ diyerek oylarının düşmesini, CHP'nin oylarının önemli bir oranda artmasını sağlamıştır. Babaeski Ilçesi'nde de bu dönemde olumlu nitelikleri tartışma götürmeyen, Av. Abdullah Hacı'nın adaylığı ile siyasi deneyimi, entelektüel birikimi ve liderlik özellikleri ile Av. Irfan Altınel'in öncülüğü CHP ilçe örgütünü kırılması zor bir başarıya taşımıştır.

29 Mart seçimlerinde sağlanan yüzde 60 başarı, kısa ve orta vadede kimsenin yakalayacağı bir başarı değildir. Ilçe siyasi merkezi genişleyerek yer değiştirmiş, siyasi iklim yumuşamıştır. Siyasetçilere bakan insanların gözleri gülümsemektedir. Belediye Başkanımız Av. Abdullah Hacı ve CHP Ilçe Başkanımız Av. Irfan Altınel örgütü oluşturan tüm birimlere güven duymakta, sahip çıkmaktadır. Örgüt birimleri olarak bizler de her zaman kendilerine destek ve yardıma hazır olduğumuzu kamuoyu ile paylaşırız