CHP Büyükmandıra'da hizmetlerine devam etmek istiyor

CHP Büyükmandıra'da hizmetlerine devam etmek istiyor

“Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Büyükmandıra Belediye Başkanı ve tekrar aday olan CHP’li Şükrü Çölgeçen, deneyimleriyle Büyükmandıra’daki hizmetlerine devam etmek istediğini söyledi. Çölgeçen “Laf üretmek için değil, hizmet için varız” diyerek projelerinden bazılarını kısaca anlattı:

“Beldemiz futbol sahasını günün teknik şartlarına uygun olarak yendiden düzenleyeceğiz. Belediyeye ait sinema binası halkımızın sosyal ve kültürel amaçlı faaliyetlerinde kullanılmak üzere düzenlenecektir. Imara açık arsaların altyapıları yapılacaktır. Belediyemiz hizmet binasının arkasında bulunan garajın üzerine kat ilavesi yapılarak nikah, toplantı salonu, fen Işleri birimi ile beldemizdeki çocukların eğitimine destek olmak amacı ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ücretsiz olarak yararlanabileceği sınırsız ödev sitelerine ulaşabileceği bilgisayar ve yazıcı ağı kurulacaktır.”

Büyükmandıra’da hizmetlerine devam edeceğini söyleyen Çölgeçen, her geçen gün daha yenilikçi bir zihniyetle beldenin gelişimini üst sınırlara çıkaracağını kaydetti.