CHP'de devir-teslim töreni yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Lüleburgaz İlçe Teşkilatı'nda 23 Aralık Çarşamba günü görev devir-teslim töreni kalabalık bir katılım eşliğinde yapıldı.


Lüleburgaz
20 Aralık Kongre Seçimlerini kazanarak İlçe Başkanlığı görevine seçilen Turabi Kayan, iki yıldır İlçe Başkanlığı görevini yürüten Zeki Akın’dan koltuğu devraldı. Yeni ve eski İlçe Başkanı birbirilerine sarılıp kucaklaştılar ve birbirlerini kutladılar.
Görevini devreden eski İlçe Başkanı Zeki Akın yaptığı konuşmasında “ Göreve geldiğimiz 2007 yılından bu yana iki yıl partimize hizmet verdik. Bugün bayrağı devrediyoruz. Arkadaşlarımızın da bu bayrağı daha yukarılara taşıyacaklarına inanıyoruz. Turabi Kayan ve Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
İlçe Başkanı Turabi Kayan ise kurumların hizmet yeri olduğunu belirtip “ Zeki Akın ve Yönetimi’ne çalışmaları ve hizmetleri için teşekkür ediyorum. 20 Aralık Pazar günü yapılan İlçe Kongresi ile birlikte başkanlığı bugün devraldık. Ağır ve aynı zamanda bir o kadar da onurlu olan bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız. Kurumlar, kişilere mülk değildir, hizmet yerleridir. Makam ve mevkiler geçici, hizmetler kalıcıdır. Bunun bilinci ile Lüleburgaz ve dolası ile Türkiye’de CHP’nin yükselmesi için hep birlikte çalışacağız. Bugün burada ve iş hayatında bulunan bayanlarımızın varlığı Cumhuriyet sayesindedir. Cumhuriyet’in savunucusu olan partimizin 86 yıldan beri verdiği mücadeleler, karanlığa alışmış bazı insanların gözlerini kamaştırmaktadır. Bu aydınlanmanın önüne geçmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Aldığımız bayrağı daha da yukarılara taşımak için bıkıp usanmadan çalışacağız” dedi. Devrim Şehidi Kubilay’ı da ölüm yıldönümünde anan Kayan, alkışlarla konuşmasını tamamladı. (gk)