CHP'de nefesler tutuldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi bugün toplanıyor. CHP Genel Merkez yetkililerinden edindiğimiz bilgilere göre, Kırklareli'nin de içinde bulunduğu birçok İl, İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları CHP Parti Meclisi'nde onaylanarak kamuoyuna bugün açıklanması bekleniyor.

HABER MERKEZİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi bugün toplanıyor. CHP Genel Merkez yetkililerinden edindiğimiz bilgilere göre, Kırklareli’nin de içinde bulunduğu birçok İl, İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları CHP Parti Meclisi’nde onaylanarak kamuoyuna bugün açıklanması bekleniyor.
Kırklareli Merkez, Lüleburgaz, Demirköy İlçeleri ile Babaeski’nin Alpullu ve B.Mandıra Belde Belediye Başkan Adayları’nın da açıklanacağı bilgisini öğrendiğini belirten Köşe Yazarımız Özkan Başaran, açıklanacak Adaylar konusunda hiç bir bilginin sızdırılmadığını kaydetti.
CHP’nin Beşli komisyonunda benimsenen adaylar önce Merkez Yönetim Kurulu’nun onayına daha sonra da Parti Meclisi’nin onayına sunuluyor.
CHP, MYK ve PM 15-16 Ocak günleri toplanma kararı alınca, Açıklama için çeşitli tarihlerin konuşulduğu günleri geride bıraktık. Şimdi gözler Ankara’ya çevrildi. Kırklareli’de Açıklanmayan 5 Belediye Başkan Adayı bugün açıklandıktan sonra, Adaylar 8 Şubat 2014 günü yapılacak Eğilim Yoklaması’nda ekiplerini oluşturmak üzere yoğun bir çalışma temposuna girişecekler. (Özkan Başaran)