"CHP'de tek Aday benim"

Halen Kırklareli Belediye Başkanlığı görevini yürütmekte olan Av. Cavit Çağlayan, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde CHP'nin Belediye Başkan Adayı olduğunu söyledi.


Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan dün gerçekleştirdiği basın toplantısında görevde bulunduğu dönem boyunca yaptığı hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Belediye Başkanı olan Cavit Çağlayan 29 Mart’ta yapılacak olan Yerel seçimlere de değindi.
Çağlayan Kırklareli’nde CHP’ye bugüne kadar Kırklareli Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için resmi başvuruda sadece kendisinin bulunduğunu belirtti. Çağlayan; “29 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimler’de Kırklareli Belediye Başkan Aday Adaylığı için partimize sadece ben resmi başvuruda bulundum. Bu başvurum Genel Merkeze gönderildi yüzde 95 oranında ben tekrardan CHP’nin kesin olarak Kırklareli Belediye Başkan Adayıyım. Dönemim içerisinde yaptığım işler ortada halkımız bunun değerlendirmesini yapacaktır. Yapılacak olan yerel seçimlere katılacak olan tüm Adaylara şimdiden başarılar diliyorum” dedi. (s)