CHP'den kadınlara muhteşem eğlence

CHP Kırklareli Kadın Kolları tarafından düzenlenen , Emirkan'ın sanatçı olarak katıldığı eğlencede bayanlar doyasıya eğlendi.

CHP Kırklareli Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle 7 Mart Cumartesi akşamı eğlence düzenledi. Yemekli eğlenceye sanatçı olarak ise Emirkan katıldı. Giriş ücretinin 20 TL olduğu eğlencede, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Esnaf Eğitim ve Kültür Salonu tıklım tıklım doldu.
Eğlencede konuşma yapan Kırklareli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Cavit Çağlayan; “Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. Bunun içindir kadınlar her zaman her şeyin en iyisini hak ediyor. Hiç şüphem yok ki 29 Mart yerel seçimlerinde desteklerinizi bizden esirgemeyeceksiniz. Herkesin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.
Ardından CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek konuşma yaptı. Dibek; “Öncelikle tüm bayanlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Ben sizlere kadın deme taraftarı hiç olmadım, pek kullanmıyorum da. Çünkü sizler bayansınız, hanımsınız. Kadın biraz kaba kalıyor.  Eşimin hepinize ayrı ayrı selamı var. Ne kadar büyük Kırklareli hayranı olduğunu hepiniz bilirsiniz. Bugün aranızda olmak istedi. Fakat çocuklarımızın eğitimi nedeni ile aranızda olamadı. Kendisi burada olamasa da emin olun ki yüreği hep sizlerle. Belediye Başkanımız ve Adayımız Cavit Çağlayan’ı ise sizlere anlatma gereği duymuyorum. Çünkü sizler çok iyi kendisinin ne kadar iyi niyetli ve dürüst birisi olduğunu biliyorsunuz. Herkese iyi eğlenceler diliyorum” şeklinde konuştu.
Milletvekili Dibek’in ardından konuşma yapan CHP Kadın Kolları Başkanı Gülay Tülüş; “Öncelikle hepimizin Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Bugün burada bir araya gelerek eğlenmemize katkısı olan Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan Adayımız Cavit Çağlayan’a tüm Kadın Kollar teşkilatı olarak teşekkür ediyorum. Hepiniz biliyorsunuz ki her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. Çünkü bizler anneyiz. Bugün burada bu kalabalık, seçimlerde alacağımız desteğin habercisidir. Herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından sahneyi Emirkan aldı. Söylediği hareketli şarkılarla bayanları doyasıya eğlendiren Emirkan Kırklareli’nde olmaktan çok mutlu olduğunu belirtti.(ay)