CHP eski Milletvekili M.Siyam Kesimoğlu, Demirköy'deydi

CHP eski Milletvekili M.Siyam Kesimoğlu, Demirköy'deydi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, 23 Mart Pazartesi günü Kırklareli’nin Demirköy ilçesine geldi. Büyük bir sevgi seli ile karşılanan Kesimoğlu, Demirköy CHP adaylarına destek olmak için ilçeye geldiğini belirterek “Her zaman partimin hizmetindeyim” dedi. Kesimoğlu, partililer ile birlikte Demirköy esnafını da dolaştı.

Kesimoğlu’ndan CHP’nin adaylarına tam destek

12’nci dönemde Kırklareli’ni Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil eden CHP Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, 23 Mart Pazartesi günü saat 12.00 sıralarında Kırklareli’nin Demirköy ilçesine geldi.

Kesimoğlu ilçeye girişinin ardından, CHP seçim bürosu önünde; CHP Belediye Başkan adayı Tarık Sayılgan, Il Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeleri ile partililer tarafından karşılandı.

Bir süre seçim bürosunda partililerle sohbet eden Kesimoğlu, daha sonra Belediye Başkan adayı Tarık Sayılgan, Il Genel Meclis üyesi Saffet Üresin ve Belediye Meclis üyeleri ile beraber parti adaylarına oy istemek için esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Kesimoğlu; “Elimden geldiğince adaylarımıza yardım etmek istiyorum”

Gazetemiz Demirköy Temsilcisi Nihat Evren’e açıklamalarda bulunan CHP eski Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu;

“Ben her zaman partimin hizmetindeyim. Partimizden aday olan Tarık Sayılgan kardeşime destek olmak için ilçemize geldim. Daha sonra da Iğneada beldesine geçerek, Iğneada Belediye Başkan adayımız Tahir Işık ile görüşeceğim. Partim için elimden ne geliyorsa yardım etmek istiyorum. Köylerimize de gitmek isterdim ama işlerim dolayısıyla her yere gidemiyorum.”