CHP Evrensekiz Dayanışma Yemeği'ne Yoğun İlgi

CHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Nalbant, Evrensekiz halkına  Dayanışma Yemeği düzenledi.

CHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Nalbant, Evrensekiz halkına  Dayanışma Yemeği düzenledi. Dayanışma yemeği Atatürk ve silah arkadaşlarına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.
Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, İl Genel Meclis adayları, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Zeki Akın, CHP Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, CHP Evrensekiz Dayanışma Yemeği’ne katıldılar.
Lüleburgaz İlçe Başkanı Zeki Akın, “Bu salon ve üst salonda dolduğu gibi buradaki kalabalık Belediye Başkan Adayı Mustafa Nalbant’a oy verirse, seçim bu saatten itibaren kazanılmış demektir. Bu da bizleri mutlu ediyor. Cuma günü Ahmetbey’de, Cumartesi günü Büyükkarıştıran’daki topluluklardan sonra Evrensekiz’de böyle bir coşkulu kalabalığı gördükten sonra ben İlçe Başkanı olmaktan Lüleburgaz’da beldelerle birlikte 5 adayımızın 29 Mart’ta sandıktan daha net çıkacağını umudunu burada görüyorum. Bu geziyi düzenleyen sizleri bir arada olmanızı sağlayan Başkan Adayı Mustafa Nalbant’a ve Evrensekiz belde örgütüne teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra kürsüye davet edilen Kırklareli Milletvekili Tansel Barış: “Evrensekiz halkı bu gün burada toplandı, bu masalar 29 Mart’ın ve 30 Mart’ın habercisi olacak. Sayın Başkanım şimdiden kutluyorum, gazanız mübarek olsun. Ama bunları söylerken, şunu da ifade etmek istiyorum. İpin ucunu bırakmayacağız, 29 Mart seçim yasaklarının başlayacağı ana kadar var gücümüzle Mustafa Nalbant’ı Evrensekiz’de bu makama getirmek için her biriniz bu görevi üstlenmişsiniz, sonuna kadar bu görevi yerine getireceksiniz. Bunun da sözünü almak gerekiyor. ‘Var mısınız arkadaşlar’, ‘VARIZ’, o halde elbirliğiyle omuz omuza bu görevi birlikte başaracağız. Çalışmak ve başarmak hepimizin boynumuzun borcudur ve artık mahkumuz, Mustafa Nalbant’ı Evrensekiz’de Belediye Başkanı görmek hepimize şeref ve onur verecektir. Evrensekiz’in sorunları yaşayan ve Evrensekiz’in sorunlarını en ince ayrıntısına kadar bilen Mustafa Nalbant elbette bu sorunları bildiği gibi bunun çözümlerini de bilmektedir.  Evrensekiz’de yeni bir devir yeni bir çığır açılacaktır ve Mustafa Nalbant’la beraber Evrensekiz çağdaş bir belde olacaktır. Bu beldede yaşayan sizler bunun gururuna sahip olacaksınız. Bu saatten sonra fazla söze gerek yok bundan sonra çalışmak lazım, çok çalışmak lazım, nasıl ki ülkemizde çıkan sorunlar dağ gibi birikmiştir. Bu sorunların çözümü için Cumhuriyet Halk Partisi gerekmektedir. Evrensekiz’e de Mustafa Nalbant gerekiyor” dedi.
Daha sonra konuşmasını yapan Evrensekiz Belediye Başkan Adayı Mustafa Nalbant: “  29 Mart 2009’da yapılacak yerel seçimler ülkemize ve beldemize hayırlı olmasını diliyorum. Değerli arkadaşlarım, ülkemizin durumu hepimiz tarafından bilinmektedir. Ekonomik kriz işsizlik ve işten çıkarmalar devam ediyor. Bunun sorumlusu tabii ki bugünkü iktidar partisidir.
Bu seçimlerde oylarımıza ve İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşlarımıza sahip çıkalım. İl Genel Meclisi çok önemlidir. İl Özel İdaresi’nin bütçesini bu arkadaşlar yönlendiriyor.
Değerli Evrensekizliler, şimdi de Belediye Başkanı seçildiğimde Meclis Üyesi arkadaşlarımla birlikte sizlere yapmayı planladığımız işlerin bazılarını açıklıyorum.
1- Sanayi Sitesi,
2- İçme suyu ve şebekesine arıtma ve jeneratör kurulacak.
3- Lüleburgaz’a giden tüm öğrencilerden ücret alınmayacak. Belediyeden fiş verilecek. Belediye veya özel araba fark etmeyecek.
4- Pazar yeri üzeri kapatılacak.
5- Yol süpürme kamyonu alınacak.
6- Çevre köylerinin bağlantı yollarının yapılması için gerekli çalışmalar yapılacak.
7- Yeni bir ambulans halkın hizmetine sunulacak.
8- Belediyeye sözleşmeli personel alımlarında bayan personel de alınacak.
9- Hayvanların su ihtiyacını karşılayacak olan sulama yalakları ihtiyaç görülen yerlere açılacak.
10- Geleneksel Bahar Şenlikleri’ne Sünnet Şöleni eklenecek.
11- Beldenin tüm giriş çıkışlarına güvenlik açısından termal kamera yerleştirilecek.
12- Ramazan ayı süresince iftar çadırları kurulacak.
13- İşçiler ve yolcular için modern durak veya bekleme yerleri yapılacak.
14- Derenin ıslahı için çalışmalara özen gösterilecek.
15- İşçiler ve yolcular için modern durak veya bekleme yerleri yapılacak.
16- Derenin ıslahı için çalışmalara özen gösterilecek.
17- Milli bayramlarımız daha görkemli ve coşkulu şekilde tertiplenecek.
18- Talep doğrultusunda Halk Eğitim Kursları verilecek. (Biçki, Dikiş, Bilgisayar vb.)
19- Üniversiteyi kazanan öğrencilerin hepsine bur verilecek.
20- Kültürevi ve Belediye Sarayı yapılacak.
21- Mevcut çöplüklere tel örgü içine alınarak çevreye zararsız hale getirilecek.
22- Bölgedeki fabrikalarla temas kurulup beldemiz gençlerine iş imkanı yaratılacak.
23- Düğün salonu kışlık hale getirilecek.
24- Alt yapı ve doğalgaz sorunu çözülecek.
25- Çocuk Parkları daha modern hale getirilecek. İhtiyaç olan yerlere yenileri yapılacak.
26- Belli aralıklarla halka açık toplantılar yapılacak.
27- Beldemizin en çok ihtiyaç duyduğu tam teşekküllü sağlık ocağı yapılacak.

Muhtaç ailelere yardım

Ramazanda erzak yardımı 300 aileye, Kurban Bayramı giyim yardımı 300 aileye, okul başlarken önlük yardımı 300 aileye, kömür yardımı 2 ton 300 aileye verilecek. Bunun kaynağını sorarsanız barajda yanan lambaları saat 01.00’de köy meydanında yanan lambalar 01.00’da kapatılacak. Burada yanan paralar sizlerin paraları.

“Sağlık Ocağı’nı ben kendim yaptıracağım”

Evrensekiz Belediye Başkan Adayı Mustafa Nalbant: “Belediye Başkanı seçilirsem, tam teşekkül Sağlık Ocağı yaptıracağım. Düz ayak lojmanı, 24 kişilik yataklı kısacası tama teşekküllü Sağlık Ocağı cihazları dahil olmak üzere ben kendi imkanlarımla ve kendi ismim yazması şartıyla Evrensekiz yepyeni bir Sağlık Ocağı’na kavuşacaktır.”
Mustafa Nalbant: “Değerli Evrensekizli hemşerilerim beni dinlediğiniz için hepinize iyi eğlenceler, iyi akşamlar der, saygılarımı sunuyorum” dedi.
Gecenin ilerleyen dakikalarında Evrensekiz Belediye Başkan Adayı Mustafa Nalbant, Kırklareli Milletvekili Tansel Barış ve İl Genel Meclisi’nden Çevre köylerinin bağlantı yollarının yapılması için söz istedi.
Kırklareli Milletvekili Tansel Barış da Mustafa Nalbant ve Evrensekiz Halkına şunları söyledi:
Tansel Barış: “İl Genel Meclisi aday arkadaşlarımızı İl Genel Meclisi’ne yollayın, Çevre köylerinin bağlantı yollarının yapılması için size söz veriyorum” dedi.