CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'ı ziyaret etti

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'ı ziyaret etti

Geçtiğimiz gün Kırklareli’ye bir ziyaret düzenleyerek il binasında görüşmelerde bulunan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yunus Emre, buradaki toplantının ardından Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’a da, makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yunus Emre beraberinde; CHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri Yücel Arslan, CHP Kırklareli İl Başkanı Ihsan Kazan, Merkez Ilçe Başkanı Vecdi Gündoğdu, Il Gençlik Kolları Başkanı Gürkan Yenerel ve çok sayıda gençlik kolu üyesiyle Başkan Çağlayan tarafından karşılandı. 

Ziyaretin ilk dakikalarında Başkan Çağlayan Kırklareli’nde güzel bir seçim yaşadıklarını ve yine güzel bir sonuç aldıklarını kaydetti. Çağlayan, seçimlerde gençlerin etkin fonksiyonuna dikkat çekerek; “Bizim temennimiz; bu topladığımız gençliği dağıtmamak, mevcudu korumak, sayısal ve nitelik olarak gençleri çoğaltmak, onların bilgisini artırmak, sosyal ve siyasal görüş olarak toplumun geleceğini sosyal demokraside görecek şekilde çalışmalarını sağlamaktır.” dedi.

Bu konuşmanın ardından Yunus Emre’de yapmış olduğu açıklamalarda, gençlik dünyası ve siyaset dünyası arasındaki mesafenin eskiden olduğu gibi uzak olmadığını, zamanın birçok şeyi değiştirdiğini söyledi. Emre, artık her yerde bu yönde yeni topluluklar oluştuğunu dile getirerek, gençliğin yeni bir anlayışla Türkiye’nin sorunlarına çözüm bulmak ve yeni bir siyaset anlayışıyla yola devam etmek istediklerini belirtti.

İkram ve sohbetle son bulan bu ziyaretin sonrasında Yunus Emre Kırklareli’nden ayrıldı.