CHP Kadın Kolları'nda referandum öncesi çalışmalar hızlandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Kadın Kolları Üyeleri Çarşamba Pazarı'nı dolaşarak Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 22 Ağustos Pazar günü Kırklareli'ne geleceğini içeren davetiye ve referanduma hayır bildirisi dağıttılar.


HABER MERKEZİ
Kırklareli CHP Kadın Kolları Başkanı Gülay Tülüş ve beraberindekiler ellerindeki bildirileri tüm Çarşamba pazarı’nı dolaşarak hem vatandaşa, hem de pazarcı esnafına dağıttılar. Kırklareli CHP Kadın Kolları Başkanı Gülay Tülüş gerçekleştirmiş oldukları çalışma hakkında şunları söyledi;
“12 Eylül Referandum’u öncesinde çalışmalarımızı hızlandırdık. Pazaryerlerini dolaşmaya başladık. Geçen hafta Cumartesi pazarını dolaştık. Şimdi ise Çarşamba Pazarını dolaşıyoruz. Gece gündüz sürekli olarak çalışıyoruz. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Pazar günü ilimize gelmesi sebebi ile şu günlerde daha hızlı bir çalışma temposu içerisindeyiz. İnşallah Hayır’lı günlere doğru ilerleyeceğiz. Vatandaşlarımızdan çok güzel tepkiler alıyoruz. Bazı vatandaşlar “Hayır’da hayır vardır” şeklinde yazılar yazarak bizlere destek olduklarını göstermeleri bizleri çok mutlu ediyor. Herkes; “burası Kırklareli buradan referanduma hayır çıkar” diyor. Vatandaşların bu şekilde bizlere destek vermeleri bizim çalışma azmimizi daha yüksek seviyelere çıkarıyor.” (c.s.)