CHP Kadın Kolları'ndan iftar yemeği

CHP Kadın Kolları'ndan iftar yemeği

Mübarek Ramazan Ayı’nın şu anlamlı günlerde kurum, kuruluş, siyasi parti, dernek ve teşkilatlar tarafından düzenlenen iftar yemekleri de hız kesmeden devam ediyor. Birlik ve beraberliğin su yüzüne çıktığı, ortak sorunların biraraya gelerek tartışıldığı ve çözüm bulunmaya çalışıldığı bu mukaddes günlerde bu tarz iftar yemeklerinin önemi daha da artıyor.

Bu amaçla düzenlenen iftar yemeklerinin bir yenisi de CHP Kadın Kolları tarafından önceki akşam Cafe 288 Restaurant’da gerçekleştirildi. Yemeğe katılan davetlilerle CHP Kadın Kolları Başkanı Gülay Tülüş tek tek ilgilendi. Iftar saatinin gelmesi ile birlikte dualar eşliğinde oruçlar açıldı.

Cafe 288 Restaurant’ın zengin ve lezzetli menüsündeki yemekleri afiyetle yiyen davetliler, güzel bir yemeğin ve akşamın tadını çıkardılar. Yenen yemeklerin hemen ardından şükür duası da yapıldı.

CHP Kadın Kolları’nın katılım gösterdiği iftar yemeğinde, Kadın Kolları Başkanı Gülay Tülüş bir konuşma yaptı. Bu yıl CHP Kadın Kolları olarak kendi aralarında bir iftar yemeği düzenlediklerini dile getiren Tülüş,

“Bu sene arkadaşlarla bir araya geldik ve ne yapabileceğimizi düşündük. Kadın kolları olarak bir çalışma yaptık. Kendi aramıza toplanarak iftar yemeği vermeye kadar verdik. Geçen sene tüm halkın katılım gösterdiği iftar yemeği düzenlemiştik. Fakat bu yıl sadece kadın kolları olarak kendi aralarımızda toplandık” dedi.

Tülüş ayrıca, iftar yemeğinde bir araya gelmelerinin diğer bir amacının ise bayramdan sonra yapacakları çalışmalarının neler olabileceğine karar vermek olduğunun altını çizdi. Çalışma olarak ilk hedefte il ve ilçedeki delege tespiti olacağını söyleyen Tülüş, daha sonra ki hedeflerinin ise milletvekili seçimlerinin olacağını dile getirdi.

Iftar yemeğinde bir araya gelerek ayrıca bayramdan sonra ki çalışmalar için start verdiklerini ve Kırklareli halkına en iyi hizmeti vermek için birarada olduklarını söylediler.

Ayrıca CHP Kadın Kolları olarak tüm halkın Ramazan Bayramı’nı kutlamayı da ihmal etmedi.