CHP Kırklareli İl Örgütü Basın Bayramımızı unutmadı

Cumhuriyet halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Örgütü 'Türk Basını'ndan Sansürün Kaldırışı ve Basın Bayramı' dolayısıyla 24 Temmuz 2013 Çarşamba günü saat 15.00'te gazetemizi ziyaret etti.



HABER MERKEZİ
Cumhuriyet halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Örgütü “Türk Basını’ndan Sansürün Kaldırışı ve Basın Bayramı” dolayısıyla 24 Temmuz 2013 Çarşamba günü saat 15.00’te gazetemizi ziyaret etti.
CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin,  CHP Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Erdoğan Delioğlu, CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Şener Pekçeer, CHP Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Şükran Yöney, CHP Kırklareli Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Delioğlu, CHP Kırklareli Gençlik Kolları İl Başkanı Fatih Çelikbiz, CHP Kırklareli İl Yönetim Kuruu Üyesi Aysun Vardar ve Kadın Kolları Üyeleri’nden oluşan heyeti Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Elmas Cankurt, Gazetemiz Genel Koordinatörü Hacer Gökkaya ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Savaş Eskici ağırladı.
* “CHP olarak her zaman basının yanındayız”
Son zamanlarda gazetecilerin yaşadıkları sıkıntıların farkında olduklarını belirten CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin; “Basın camiasının son zamanlarda yaşadıkları ortada. Kalemini kullanarak düşüncelerini dile getiren basın mensupları hak etmediği ithamlarla karşı karşıya kalıyorlar. Gazeteciler, özgür, mutlu bir şekilde diledikleri gibi objektif. Ancak doğru haber yapma yolunda çalışma koşullarını inşallah sağlarlar. Biz ana muhalefet partisi olarak bizlerin sıkıntılyarınızı aşmanızda her türlü yardımı ve desteği vermeye hazırız.” dedi.
* “Yeşilyurt olara tarafsız olarak kamuoyunun nabzını tutuyoruz”
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Elmas Cankurt’ta yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sevgiyi paylaşarak çoğaltarak paylaşmak istemişsiniz. Bizlerde yaptığınız ziyaretten son derece memnun kaldık. Her meslekte olduğu gibi bizim mesleğimizde de böyle sıkıntılı dönemler var. Mutlaka her birisi mutlaka yazdıklarındandır ama hepsinin de haklı olması söz konusu olmayabilir. Yanlış anlaşılmalarda olabilir. Bazı kader kurbanları da olabiliyor. Biz Yeşilyurt Gazetesi olarak 30 yıldan bu yana tarafsız yayıncılık anlayışımız ile kamuoyunun nabzını tutan bir gazete olduk. Halen oluyoruz ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz” dedi. (Savaş Eskici)