CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek ÖSS'ye girecekler için bir mesaj yayımladı

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek ÖSS'ye girecekler için bir mesaj yayımladı

 14 Haziran Pazar günü yapılacak olan Öğrenci Seçme Sınavı öncesinde sınava girecek öğrenciler için bir mesaj yayımlayan CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek şunları söyledi: “Türkiye genelinde yaklaşık 1,5 milyon öğrencinin kalbi, 14 Haziran 2009’da yapılacak olan ÖSS sıvanı için hayli heyecanlı çarpıyor.

Sınava girecek tüm gençler gibi yöre gençlerimizin de tek düşüncesi eminim iyi bir puan alarak amaçladıkları hedefe ulaşmaktır. Gençlerimiz farkındadır ki çağdaş milletler düzeyine çıkmanın en önemli adımı eğitimden geçmektedir. Gençlerimiz bu bilinç ve inançla bütün sene dur durak bilmeden çalıştılar, yoruldular.

Tüm ülke ve Kırklareli’li gençlerimizin ve ailelerinin emeklerinin karşılığını almalarını temenni ediyor, hepsini istedikleri üniversitelerde ve gelecekte de güzel makamlarda görmeyi canı gönülden arzu ediyorum. Her zaman her konuda yöre milletvekili olarak gençlerimizin yanında ve destek olacağımı hatırlatır, tüm gençlerimize ÖSS sınavında başarılar dilerim, sevgilerimi sunarım.”