CHP'li Başkan Halebak; "Aday olmasam oyumu Cengiz Konca'ya verirdim"

29 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı olan Cengiz Konca, AK Parti İlçe Başkanı Hayrettin Gümüş, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Taylan ve İlçe Yönetiminden Ahmet Yılmaz dün Belediye Başkanı Emin Halebak'ı makamında ziyaret ettiler.

AK Partililerin getirdiği çiçeği Cengiz Konca Emin Halebak’a takdim ederek tebrik etti ve başarılar diledi.
AK Parti İlçe Başkanı Hayrettin Gümüş “Başarılı bir seçim dönemi geçirdiğimize inanıyorum. 2004 seçimlerinde Belediye Başkanlığında %20 olan oy oranımızı % 27’ye çıkardık. Ama bu yeterli olmadı. Vatandaşın takdirine saygı duyuyoruz.  Bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Cengiz Konca da konuşmasında “Kazasız belasız bir seçim dönemi geçirdik. Eksiklikler var ise söyledik. Yapılması gerekenleri anlattık. Beklentilerimiz yüksekti ama olmadı. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettik. Yine bundan sonra da Lüleburgaz için hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşallah Lüleburgaz’ımız daha güzel yaşanır bir kent olacak” dedi.
Belediye Başkanı Emin Halebak ise Lüleburgaz’da yaşanan demokrasi güzelliğine değinerek “Çok güzel bir seçim dönemi yaşadık. Her parti kendi doğrularını çıkıp anlattı. Demokrasi Lüleburgaz’da tam anlamı ile yerleşti. Bundan sonra da böyle devam edecek. Çünkü bu Lüleburgaz’da kanıksanmıştır. Seçimle ilgili de benim elimdeki verilere göre ben aday olmasaydım Cengiz Konca belediye başkanıydı. Eğer aday olmasaydım ben de oyumu Cengiz Konca’ya verirdim” dedi. (gk)