CHP Merkez Ilçe'nin çiçeği burnunda başkanından, Çağlayan'a ziyaret

CHP Merkez Ilçe'nin çiçeği burnunda başkanından, Çağlayan'a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Merkez Ilçe Başkanı Gürkan Yenerel, dün Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’a makamında bir nezaket ziyareti düzenledi. 13 Aralık tarihinde yapılan ilçe kongresinde CHP Kırklareli merkez ilçe teşkilatının yeni başkanı olarak seçilen Gürkan Yenerel, merkez ilçe yönetimi ile birlikte Başkan Çağlayan’ın misafiri oldu. Başkan Çağlayan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtirken, Yenerel ve yeni yönetime çalışmalarında ve gelecek siyasi yaşamlarında üstün başarılar diledi.

Merkez Ilçe Başkanı Gürkan Yenerel ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, “Atılacak her adıma, paylaşılacak her fikre açığım. Genç girişimcilere ve partilimiz olsun olmasın tüm beyin fırtınalarına çok önem veriyor ve mutlaka dinliyorum” diye konuştu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette Yenerel, Kırklareli’nde oldukça genç, dinamik ve aktif bir siyasi sürece girildiğini belirterek, devraldığı CHP yöneticiliği ruhunu Kırklareli’nde daha ileriye taşımak için yeni projelerinin olduğunu söyledi. Projeleri için her türlü öneriye kapılarının açık olduğunu kaydeden Yenerel,  elbirliliği ile aşılamayacak sorun olmadığını düşündüğünü ifade etti. Iyi dilek ve temennilerin ardından ziyaret sona erdi.