CHP Milletvekili Av. Turgut Dibek Parti Meclisi'nde

* Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Av. Turgut Dibek, CHP'nin seçtiğimiz hafta sonunda yapılan Kurultayı'nda Bilim Yönetim Kültür Platformu listesinden delegeler tarafından seçilerek Parti Meclisine girdi.


HABER MERKEZİ
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) geçtiğimiz hafta sonunda yapılan 33. Olağan Kurultayı'nda, 80 kişilik Parti Meclisi (PM) ve 15 kişilik Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyelikleri seçim sonuçları açıklandı. Yapılan seçimler sonucunda 744 delegenin oyunu alan CHP Kırklareli Milletvekili Av. Turgut Dibek Bilim Yönetim Kültür Platformu listesinden Parti Meclisi’ne girdi.
Yapılan son kurultay ile CHP’nin iktidara koştuğunu belirten Av. Trugut Dibek şunları kaydetti:
“Cumhuriyet Halk Partisi iktidara koşuyor. 33. olağan kurultayımız iktidar kurultayımız olacaktır. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile iktidara geleceğimiz kurultaya olan ilgiden bellidir. Bu kurultayı halk yapmıştır. Divan başkanı Sayın Kemal Anadol oylamaya sunduğu maddeleri yalnızca delegeler değil salonu hınca hınç dolduran halkımız onaylamıştır. Cumhuriyet Halk Partisi’ne olan bu ilgi iktidarın gidici olduğunun kanıtıdır. Ben de Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun bizzat hazırladığı Bilim Yönetim Kültür Platformu listesinden delegeler tarafından seçilerek Parti Meclisi’ne girdim.
Kırklarelimizi, Trakyamızı parti yönetiminde temsil etmenin onurunu ve sorumluluğunu yaşıyorum. Partimiz yeni yönetimi ile iktidara gelecek ve ülkenin gerçek gündemi olan işsizlik ve geçim sıkıntısını çözecektir.” (s)