CHP, Pınarhisar'da Seçim Bürosunu açtı

Pınarhisar'da Vize Caddesi üzerinde bulunan Recep Perpelek'e ait olan kahvehane Cumhuriyet Halk Partisinin seçim bürosu olarak dün saat 14.00'de açıldı.

Aydeniz Dereli

CHP’nin Pınarhisar bürosunun açılışı Yoğun bir kalabalığın yanı sıra açılışta CHP Pınarhisar Belediye Başkan adayı Mustafa Cingöz, Meclis üyeleri ve İl Genel Meclis üyeleri, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları da hazır bulundu. Gerçekleşen açılışın ardından gazetemize konuşan Mustafa Cingöz “ Pınarhisar için hayırlı olması diliyoruz. Güzel bir ekibimiz var. Pınarhisar için hizmete hazırız. Bu bir süreçtir, bir hizmet yarışıdır. Bu hizmet yarışında diğer rakiplerimize de başarılar diliyoruz. İnşallah 29 Mart seçimleri ülkemiz ve Pınarhisar için hayırlı olur” dedi.
Daha sonra Pınarhisar İl Genele Meclis 1.sıra adayı Çetin Şinikoğlu seçimlerle ilgili olarak şöyle konuştu ” 29 Mart 2009 yerel seçimlere CHP Pınarhisar İl Genel Meclis 1. sıra adayıyım. 7 yıllık AKP iktidarının her alanda uyguladığı yanlış politikalarını halkımıza anlatacağız. Pınarhisar’ın iki kontenjanı var bunun ikisini de alacağız. Köylümüzün her alanda sıkıntısı olduğu gibi ekonomik anlamda da sıkıntısı var. Bizler kendilerine gittiğimiz zaman bizleri sıcak karşılıyor ve desteklerini vereceklerini söylüyorlar. Pınarhisar genelinde ve merkezinde de CHP yüzde ellinin üzerinde oy alacaktır” .
CHP’nin Belediye Meclisinin şu isimlerden oluştuğu açıklandı; Atilla Vural, Hasan Kaya, Savaş Küçükoğlu, Recep Karael, Sevim Bilinmez, Bülent Körükçü, Bayram Aydın, İsmet Kurt, İsmail Çelebioğlu, Selçuk Cansever, Hilmi Koçarslan.