CHP Seçim Bürosunu yoğun bir katılım ile açtı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli merkez ilçedeki seçim bürosunu Karaumur Taksi Durağı'nın karşısındaki binada yoğun bir katılım ile açtı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaumur Taksi Durağı’nın karşısındaki Kırklareli merkez ilçe Seçim Bürosu’nu açmadan evvel Parti Binası önünde toplandı. Davul-zurna eşliğinde kalabalık bir kortej oluşturuldu. Kırklareli Belediye Başkanı ve CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Cavit Çağlayan, İl Başkanı İhsan Kazan, yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Adayları, Belediye Başkan Adayları tarafından oluşturulan kortej daha sonra seçim bürosunun açılacağı adrese geldiler.
Seçim Bürosu’nun açılışı öncesinde bir konuşma yapan CHP Kırklareli İl Başkanı İhsan Kazan şunları kaydetti:
“Bugün açılışını yapacağımız bu seçim bürosunu 2007 tarihindeki Genel Seçimlerde de kullanmıştık. O seçimlerde Kırklareli halkı CHP’ye teveccühü göstererek %42 oy oranı ile 2 Milletvekilini Ankara’ya göndermiştir. 29 Mart’taki seçimlerde de inşallah Belediye Başkanımızı tekrar koltuğa oturtarak, CHP Bayrağını tekrardan dalgalandıracağız. 25 Belediye Meclis Üyesi Adayımız ile 5 tane İl Genel Meclis Üyesi Adayımızı sizlerin oylarınızla seçeceğiz.”
Kırklareli Belediye Başkanı ve CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Cavit Çağlayan, bu seçimlerde AK Parti ve MHP’nin alacağı oyun 2 katını alacaklarını belirterek şunları kaydetti:
“29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için bugün Seçim koordinasyon Merkezimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz 2007 Genel Seçimleri’nde yine bu büroyu kullanmıştık. O seçimlerde AK Parti ve MHP’nin aldığı kadar Kırklareli’nde oy almıştık. İnşallah önümüzdeki Yerel Seçimler de bu kez bu iki partinin toplamının 2 katı kadar oy alacağız. Sizlerin oylarınız ile inşallah bu seçimlerden de CHP olarak başarılı sonuçlar alarak çıkacağız.”
Yapılan konuşmaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış kurdelesi kesildi. Yoğun bir kalabalığın olduğu açılışa katılanlar “Şampiyon belli, ikinci kim olacak” diye sloganlar atarak CHP’nin seçimlerden 1. parti olarak çıkacağını söylediler. (s)