CIMBIZ

Beşiktaş'ın gündemi!

Futbol Dünyamızın Kulüp Başkan ve Üst Düzeydeki Yöneticileri, futbol kamuoyunu oyalamak ve uyutmak adına gündeme değişik konuları getirirler.
Örnek olarak, Beşiktaş ligin ilk haftalarında başarılı sonuçlar alırken gündemlik işi pek olmadı. Fakat ligin beşinci haftasındaki olaylı Galatasaray maçından sonra Beşiktaş’ın iki yakası bir araya gelmeyince işler karıştı ve bir yeni gündeme ihtiyaç oldu.
Taraftarların tepkisini ve isyanını önlemek için kolları sıvayan Beşiktaş yönetimi, iki gündemle taraftarın karşısına çıktı. Önce Brezilyalı Ronaldinho transferini gündeme oturttu. Ronaldinho, gelecek, geliyor, iş biti, bitecek derken 2-3 aydır uyutulmaya çalışılan taraftar esneyip gerilmeye başladı.
Ama taraftar uykuya dalmayınca bu defa gündeme 2. maddeyi sürdü. Usame Bin Ladin benzeri, Seyrek sakal, Fernandes gürültüsü ile taraftarı oyalamaya başladı! Yok alkollü. Yok disiplinsiz. Yok, kovulacak, kovuldu. Yok, suyu ısındı. Yok, şu kadar para cezası derken taraftar da gündemi sabırla takip ediyor. Ne zamana kadar? Oda belli değil!
Önümüzdeki günlerde de, 2 Kulüp Başkanlarımız ile ilgili esprilerimiz olacak. Geçen sezon 2 çilek ithal eden ve yeni sezon için yeni çilek getireceğim diyen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve şikecilikle itham edilen Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırımı köşemize taşıyacağız! Rahmi Sağlık