Cine Plaza'dan film karnavalı

Cine Plaza'dan film karnavalı

Kırklareli’nin tek sineması Cine Plaza’da bu hafta tam 5 film birden vizyona girdi. Her kesimden izleyiciye hitap eden fimler, sinema severleri yine salonlara çekecek. Işte sinemamızdaki yeni filmler; “Kadri’nin Götürdüğü Yere Git”, “Ayakta Kal”, “Sonbahar”, “Davetsiz Gelen 2” ve “Avustralya.”

Kadrinin Götürdüğü Yere Git

Başrollerini Şafak Sezer, Alp Kırşan ve Eylem Şenkal’ın paylaştığı “Kadrinin Götürdüğü Yere Git”, eğlenceli bir komedi filmi. Onur Tan’ın yönetmenliğini üstlendiği film, ülkemizdeki tüm sinemalarla aynı anda Cine Plaza’da da gösterime girdi. Konusu ise kısaca şöyle; Kadri ve Cem birbirinden vazgeçemeyen iki yakın dosttur. Cem yaşadığı ve hayal kırıklığıyla sonuçlanan büyük aşkından bunalıma girmiş ve onu hayata döndürmek yine Kadri’ye düşmüştür. Kadri, onu bunalımdan kurtarmak için Antalya’ya götürür. Cem’in eski sevgilisi Betül de, yeni sevgilisi Hakan ile aynı tatil köyüne gelirler. Bir dizi sürprizlerle karşılaşan Kadri ve Cem, kendilerini hiç tahmin etmedikleri birbirinden komik olayların içinde bulurlar.

Film Cine Plaza’nın 6. salonunda vizyona girdi. Seanslar: 12.15-14.30-16.45-19.15 ve 21.30

Ayakta Kal

Ülke sinemaları ile aynı anda vizyona giren bir diğer Türk filmi ise “Ayakta Kal” adlı gençlik filmi. Devlet lisesinde okuyan gençlerle özel okulda okuyan öğrenciler arasındaki sınıf çatışmalarının anlatıldığı filmde rol gereği devlet lisesine devam eden Mehmet Aslan’ın canlandırdığı Ali karakteri Yasemin rolüyle karşımıza çıkacak olan Sinem Kobal’a aşık oluyor. Fakat özel okula devam eden ve çok zengin bir aileye sahip olan Yasemin, anne ve babasının bu aşka karşı çıkmasıyla zor günler geçiriyor.

Film Cine Plaza’nın 5. salonunda vizyona girdi. Seanslar: 12.15-14.30-16.45-19.15 ve 21.30

Sonbahar

Cine Plaza’da gösterime giren bir diğer Türk filmi ise, ödüle doymayan yapım; Sonbahar. Başrollerini; Onur Saylak, Megi Aboulzade, Serkan Keskin ve Gülefer Yenigül’ün paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Özcan Alper oturuyor. Hikayemiz kısaca şöyle;

Yusuf, geçirdiği ağır hastalık yüzünden cezaevinden serbest bırakılır ve köyüne döner. Sadece yaşlıların kaldığı köyde Yusuf ve arkadaşı Mikhail’in konuşmaları hep yaşanmamış gençlikleri ve zamanla ilişkileri üzerinedir. Yusuf yıllarca hapishanede kalmanın verdiği alışkanlıkla insanlarla kolay ilişki kuramaz. Bir gece karşısına ilçedeki meyhanede konsomatris olarak çalışan Gürcü kızı Elka çıkar.

Film Cine Plaza’nın 2. salonunda vizyona girdi. Seanslar: 12.00-14.15-16.30-19.00 ve 21.15

Avustralya

Cine Plaza’da bu hafta vizyona giren vir diğer önemli film ise, özellikle oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Başrollerini Hugh Jackman ve Nicole Kidman’ın paylaştığı “Avustralya”nın konusu şöyle;

2. Dünya Savaşı’nın hemen öncesinde geçen romantik bir macerada, kendisine miras kalan toprakları almak için gelen Lady Sarah, bölgenin yerlilerinden, sert mizaçlı ve kaba Drover ile aynı safta yer almak istemese de buna mecbur kalır. Bulundukları yerden çok uzakta olan topraklara varabilmek için yola çıktıktan sonra Darwin isimli şehrin Japon kuvvetleri tarafından bombalandığını öğrenirler. Zarif ve kaba; yerli ve şehirli; inat ve tutku, aşk ile savaş arasında incelikle örülmüş bu hikayeyi uzun süre unutamayacaksınız.

Film, Cine Plaza’nın 3. salonunda vizyona girdi. Seanslar: 14.00 ve 20.30

Davetsiz Gelen 2

Bu hafta Cine Plaza’da gösterime giren son film ise, tam da gerilim seven sinema izleyenlerine hitap ediyor. Başrollerini; Michael Robert Brandon, Lew Temple, David Stanbra ve Lyne Odums’ın paylaştığı “Davetsiz Gelen 2” filminin yönetmenliğini Dave Payne üstlenmiş. Işte filmin konusu;

Bir kumarhane soygununa karışan üç kaçak benzin almak üzere mola verdiklerinde, kahvaltı yapmak için duran hiç ummadıkları kişilerle karşılaşırlar. Silâhlar ateşlenir ve benzin istasyonu bir anda alev alıp patlar. Civardaki herkes yok olmuştur, sadece altı kişi hayattadır. Şerif, polis olan oğlu, iki suçlu, bir bayan doktor ve genç garson kız: Iyi, kötü ve kurnaz.

Gösterimi devam eden filmler

Ilimizin tek sineması Cine Plaza’da geçen hafta vizyona giren “Vali”nin gösterimi sürüyor. Sinema severlerden büyük ilgi gören yapım sinemamızın 4. salonunda (12.15-14.30-16.45-19.15 ve 21.30) izleyici ile buluşuyor. Gösterimi devam eden bir diğer film ise başrollerini Fatih Ürek ve Aysun Kayacı’nın paylaştığı “Şeytanın Pabucu”. Bu eğlenceli komedi de; Cine Plaza’nın 3. salonunda sergileniyor. (12.00-17.00 ve 18.45)

Cine Plaza’da gelecek hafta

Cine Plaza’da 23 Ocak Cuma günü iki güzel film gösterime girecek. Bunlardan biri ülke sinemalarımız ile aynı anda Cine Plaza’da vizyona girecek olan dikkat çekici bir Türk filmi; “Güz Sancısı.” Başrollerini, Murat Yıldırım, Beren Saat ve Okan Yalabık’ın paylaştığı filmin konusu şöyle; 1955 yılında geçen filmde milliyetçi bir toprak ağasının oğlu olan Behçet, karşı komşusu Rum Elena’ya aşık olur ve 6 - 7 Eylül olaylarının panoramasında duygularıyla ve siyasi fikirleriyle bir iç hesaplaşmaya girişir. Türk siyasi hayatının ağır yükünü sırtlarında taşımak zorunda kalan bu iki sevgili, aşkın topraklarında “aynı”, yaşadıkları ülkenin topraklarında “farklı” taraflardadır.

Sinemamızda gelecek hafta gösterime girecek bir diğer film ise “Mutant Günlükleri”; 2707 yılında ulusal ülkeler yokolmuş, dünya belli başlı 4-5 gruba ayrılmış ve savaş halindedir. Savaşın kaderini mutant askerler değiştirecektir. Ancak bu seçenek tahmin edilemeyecek kanlı sonuçlar doğurur. Mutantların saldırısını engellemek için din adamlarından askelere uzanan her biri faklı kabiliyetlere sahip bir ekip kurulur.

Filmlerle ile ilgili detaylı bilgiler ve rezarvasyonlarınız için Cine Plaza’nın 0288 214 82 88 nolu telefonunu arayabilirsiniz.