Cine Plaza yeni sezona bomba gibi girecek

Cine Plaza yeni sezona bomba gibi girecek

Kırklarelililerin soğuk kış aylarında en çok tercih ettiği mekanlardan biri olan Cine Plaza, yaz döneminin durgunluğunu üzerinden atmaya hazırlanıyor.

Yeni sezonda gösterime girecek olan tüm filmleri Istanbul’la aynı anda Kırklareli’ye getirecek olan Cine Plaza, Kırklarelililerin 2009-2010 sezonunda süper filmlerle sinemaya doyacağını belirtti.Cine Plaza Kırklareli, Lüleburgaz, Çerkezköy sinemalar sorumlusu Ilker Lüleciler, firmalarının açıldığı günden bu yana koruduğu kalite çigisini aynı şekilde devam ettirerek; en yeni fimlleri, en güzel görüntü ve ses kalitesiyle, sınırsız hizmet anlayışıyla, rahat ve konforlu salonlarda, sinemanın bir sanat olduğunun bilincinde olan bir personelle, gönülden hissederek sürdürmeye devam ettiğini söyledi.

Yeni sezonda altın çağını yaşayacak olan Yeşilçamın, gösterime girecek olan tüm filmlerini Kırklarelililerle buluşturacaklarını söyleyen Lüleciler; Kanal-I-Zasyon, Aşk Geliyorum Demez, Kurtla Vadisi Gladio, Yedi Kocalı Hürmüz, Neşeli Hayat, Yahşi Batı, Ejder Kapanı, Acı Aşk, Recep Ivedik-3, Gecenin Kanatları, Vavien, Karanlıktakiler gibi birçok Türk Filmini gösterime girdikleri tarihlerde Istanbul’la aynı anda Kırkalrelililerin de izleyeceğini söyledi.

Bu hafta 3 yeni film var

Cine Plaza’da bu hafta “Buz Devri, Harry Poter ve Lanetli Ev” adlı 3 yeni film izleyiciyle buluşacak. Ilker Lüleciler, Cine Plaza’nın yeni sinema sezonunda yepyeni filmlerle sezona bomba gibi gireceğini belirterek, tüm Kırklarelilileri sinema zevkini doya doya yaşamaya davet etti.