Çocuklara bisiklet sevgisi aşılandı

Çocuklara bisiklet sevgisi aşılandı

19. Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali etkinlikleri kapsamında çocuklara bisiklet sevgisini arttırmak için bisiklet turu düzenlendi. 6 Haziran Cumartesi günü saat 14:30 düzenelen ödüllü bisiklet turunu 30 bisikletli çocuk katıldı. Herkes Için Spor Federasyonu(HISFED) Kırklareli Il Temsilcisi Ismail Tırpancı ve Kırklareli Bisiklet Il Temsilcisi Metin Erman’ın katkıları her yıl kutlanan ve artık geleneksel hale gelen bisiklet turuna ilgi yüksekti.

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ın kısa başlama konuşmasının ardından minik bisiklet severler tarihi Tren Garı Binası önünden hareket ederek, Eski Tekel Binası önünden takip edip, Karagöz Heykeli’ne kadar pedal çevirdi. Bisiklet gezisi şeklinde düzenlenen etkinlik sonunda Başkan Çağlayan varış noktası olan Karagöz Heykeli önünde kura çekilişi ile belirlenen 3 katılımcıya birer yeni bisikleti belgeleri ile takdim etti.

Geziden ve aldıkları hediyelerden memnun kalan minik bisiklet sevdalıları, daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektidiler. Yapılan etkinliğe Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ın da iştirak etmesinden son derece memnun olduklarını belirten Bisiklet Il temsilcisi Metin Erman ve HISFED. Il Temsilcisi Ismail Tırpancı;” Sayın başkanımız Cavit Çağlayan’a bizleri kırmayıp bu güzel günde çocukları bisiklet ile sevindirdikleri için teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda gezi süresince bizlere yol güvenliği ve trafik tedbirlerini sağlayan, Trafik Polislerimiz’e ve Emniyet Teşkilatımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dediler.