Çorlu'da sobadan zehirlenen ölen 6 kişi toprağa verilecek

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenme sonucu ölen 6 kişi yarın toprağa verilecek.

Alınan bilgiye göre, Rumeli Mahallesi Emirgan Caddesi'ndeki 2 katlı binada yaşayan Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesindeki bir fabrikada tekniker olarak çalışan Ethem Coşkun, eşi Çiğdem Coşkun (34) ve kızı Betül Coşkun (7), evlerine sohbet için gelen arkadaşları Ömer Tan Sarıkaya (32), Kemal Çağlar (32) ile Erdinç Özer (19) bir süre sohbet ettikten sonra gece geç saatte sobaya kömür atıp yattılar.
     Ethem Coşkun'un işe gitmemesi üzerine eve gelen bir arkadaşı kapıyı çalmasına rağmen yanıt alamayınca demir korkuluklu pencere camını kırdı. İçeriden duman çıkması üzerine 112 Acil Servis ile 155 polis imdat telefon hattını arayıp yardım istedi. Bu arada, pencere parmaklık demirlerinden biri kesilerek içeriye küçük bir çocuk sarkıtılarak kilitli olan kapının açılması sağlandı. Eve girildiğinde, salonda ve yatak odasında Ethem, Çiğdem (34) ve Betül Coşkun, Kemal Çağlar (32), Ömer Tan Sarıkaya (32) ve Erdinç Özer'in (19) öldüğü anlaşıldı.
     112 Acil Servis ekipleri ile polisin incelemesinden sonra 6 kişinin cesedi Çorlu Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopside, 6 kişinin sobadan sızan gazdan zehirlendiği tespit edildi. 6 kişinin cenazesi yarın yarın toprağa verilecek.